Șoșoacă și Severin, invitații ambasadorului Kuzmin la recepția de ziua unității Rusiei

Șoșoacă și Severin, invitații ambasadorului Kuzmin la recepția de ziua unității Rusiei

În plină agresiune rusă împotriva Ucrainei, un parlamentar al României și un fost ministru de externe sunt la Ambasada Rusiei unde are loc o recepție cu ocazia Zilei Unității Rusiei.

„La 3 noiembrie, Ambasada Rusiei la București a găzduit o recepție dedicată Zilei Unității Naționale.
Printre invitați s-au numărat reprezentanți ai Parlamentului României, ai partidelor politice extraparlamentare, mediilor academice, organizațiilor neguvernamentale, inclusiv Asociația de prietenie româno-ruse, ai mass-media, precum și ai asociațiilor de compatrioți ruși, inclusiv Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Romano-Rusă, Obștea Cazacilor din România, Uniunea Rușilor Subcarpatici, filiale regionale ale Comunității Rușilor Lipoveni din România, Asociația „Lumea Noastră”, Grupul de Prieteni lui Vladimir Vîsotski și alții”, potrivit Ambasadei Rusiei.

În pozele postate de Ambasadă se vede ambasadorul Kuzim. În public este senatoarea ex - AUR Diana Șoșoacă (stânga jos)
Într-o altă imagine Adrian Severin se întreține cordial cu participanții la eveniment (sus).

Severin la Moscova

A X-a Conferință de la Moscova privind securitatea internațională s-a desfășurat în ziua de 16 august 2022, organizator principal fiind Ministerul Apărării Federației Ruse.

Adrian Severin a participat virtual la discuții, deși la eveniment se putea participa și fizic. „Din rațiuni personale, inclusiv ținând de dificultățile deplasării pe timp de război, nu am putut fi prezent decât apelând la mijloacele de comunicare virtuală”, precizează el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În plină invazie rusească în Ucraina, Adrian Severin, fost ministru de Externe al României, încarcerat pentru corupție, a participat la o conferință la Moscova ce a avut drept temă... securitatea internațională. A scris apoi pe Facebook un text propagandisto- manipulator. SURSA: newsweek.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...