„Șoșodică” ăsta, un cerșetor! Un personaj nefast/Cornel Dinu, atac cu talpa la Marius Șumudică

„Șoșodică” ăsta, un cerșetor! Un personaj nefast/Cornel Dinu, atac cu talpa la Marius Șumudică

Fotbalul românesc a scos puțin capul în Europa, dar atenția fanilor este direcționată către cearta oamenilor de fotbal, care țin să se ciondănească și să se jignească la televizor. După partidele de aseară ale formațiilor noastre în Conference League, Cornel Dinu a lansat un atac cu talpa la Marius Șumudică, analist TV și antrenor liber de contract de mai bine de o lună.

Cornel Dinu, acid cu Marius Șumudică. Foto Facebook

Dinamovistul l-a luat la țintă pe Șumi în intervenția pe care a avut-o seara trecută la GSP Live. Conel Dinu s-a referit la mesajele publice pe care Marius Șumudică le-a trimis în ultima vreme, atât la adresa Rapidului, cât și a altor formații din Superliga.

„Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbește despre fotbal... «Șoșodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reușit. Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor.

Promovăm personaje dubioase

Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert! Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje și persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun și ce știu, dar mai ales prin ceea ce fac.

Marius Șumudică e liber de contract după ce s-a despărțit de arabi. Foto Facebook

Marius Șumudică e liber de contract după ce s-a despărțit de arabi. Foto Facebook

Au niște «surle» din care creează senzație, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educație, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat , decât campionatul câștigat la Astra, cu conducători și cu grătare.

Numai la noi în țară și poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative niște personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste și nu aduc nimic bun educațional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzație, rating, să ia banul la populație”, a afirmat Dinu la GSP Live.

Conference League, turul III preliminar, prima manșă

Sepsi - Aktobe 1-1. Câștigătoarea joacă în play-off cu învingătoarea meciului Bodo/Glimt - Pyunik Erevan (3-0 în tur).

Farul - Flora Tallin 3-0. Câștigătoarea dublei joacă în play-off cu pierzătoarea dintre Qarabag și HJK (2-1 în tur).

FCSB - Nordsjaelland 0-0. Câștigătoarea dublei va juca în play-off-ul cu învingătoarea dintre Sabah Baku - Partizan Belgrad (2-0 în tur)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?