Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni după regretatul actor: „Sunt sigur că acolo, Sus, te așteaptă tata“

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni după regretatul actor: „Sunt sigur că acolo, Sus, te așteaptă tata“

La 9 luni de la decesul regretatului Alexandru Arșinel, soția sa, Marilena, s-a stins din viață. Vestea tristă a fost făcută publică chiar de către fiul actorului, pe pagina sa de Facebook.

Soția lui Alexandru Arșinel a murit FOTO Adevărul

Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC, MAMA!”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Actorul a fost căsătorit cu Marilena peste 50 de ani, care i-a fost alături până în ultima clipă. S-au cunoscut la ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit ulterior, în același an, potrivit Știrile Kanal D .

Cei doi au împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian. Niciunul dintre ei nu a urmat cariera tatălui său - primul este inginer constructor, iar al doilea s-a orientat către agricultură.

În ultimii ani, soția actorului a suferit mult. În 2016, în urma unui accident nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru.

Potrivit sursei citate, Marilena a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea i s-a înrăutățit ulterior.

Sotia mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijina de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera”, povestea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Alexandru Arșinel, în amintirea fiului său

Pe data de 4 iunie, Alexandru Arșinel ar fi împlinit vârsta de 84 de ani.

Contactat de Click!, Cristian Arșinel, unul dintre cei doi băieți pe care îi are, a mărturisit că atât el, cât și cei apropiați lui, au fost încercați greu de soartă, în ultima perioadă :

Am fost sâmbătă care a trecut la Biserică și am făcut pomană pentru sufletul lui tata, mai ales că a fost și Sâmbăta Morților. Nu îmi lipsește doar mie tata, ci întregii familii. Tata a fost tata!”, a declarat pentru Click!, Cristian Arșinel.

Ba mai mult, Cristian Arșinel se pare că a rămas să își hrănească sufletul doar cu amintirile strânse alături de celebrul și regretatul său tată, având în vedere ultima postare de pe contul său de socializare din acest weekend.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?