Soția lui Dani Alves divorțează după scandalul de viol. Scrisoarea tulburătoare pe care i-a lăsat-o

Soția lui Dani Alves divorțează după scandalul de viol. Scrisoarea tulburătoare pe care i-a lăsat-o

Soția lui Dani Alves s-a hotărât să pună punct căsniciei din cauza scandalului uriaș de viol în care e implicat jucătorul în vârstă de 39 de ani. La despărțire, Joana Sanz i-a lăsat o scrisoare tulburătoare.

Joana Sanz pune punct căsniciei cu Dani Alves FOTO Profimedia

Manechinul Joana Sanz, în vârstă de 30 de ani, încheie relația de dragoste pe care o are cu fotbalistul brazilian din anul 2015 și amintește de „luni oribile, foarte dureroase”, relatează gsp.ro

Ea este soția lui Dani Alves din anul 2017. Deși spune că „îl iubesc și îl voi iubi mereu", Joana închid etapa vieții sale începută pe 18 mai 2015: "o femeie puternică trece într-o nouă etapă”.

Scandalul imens în care este implicat soțul său a determinat-o să nu mai fie alături de el. Alves e acuzat de viol de o tânără de 23 de ani și, potrivit presei iberice, dovezile procurorilor sunt copleșitoare împotriva sa, după ce el s-a contrazis de mai multe ori în declarații. Joana Sanz a pus capăt relației cu fotbalistul brazilian și i-a lăsat o scrisoare tulburătoare.

Mi-ar fi plăcut ca aceste rânduri să fie despre dragoste și fericire, însă nu e cazul. Ultimele luni au fost oribile. Nu cele mai dure ale vieții mele, pentru că am înfruntat multe furtuni, dar foarte dureroase”, a scris iberica. „Senzațiile de abandon și singurătate mi-au bătut din nou la ușă. Mii de «de ce?» fără răspuns”.

"Mi-a fost greu să accept"

Joana Sanz nu îl iartă pe fotbalist FOTO Profimedia

Joana Sanz nu îl iartă pe fotbalist FOTO Profimedia

Joana spune că „mi-am ales ca partener de viață o persoană perfectă în ochii mei. Îmi era mereu alături când aveam nevoie, mă ajuta în tot ce făceam, întotdeauna mă impulsiona, permanent atent, drăguț... Mi-a fost greu să accept că această persoană m-ar putea rupe în mii de bucăți. Voi pierde ani de viață pentru a recupera modul cum mă privea, ca și cum eram cea mai prețioasă ființă de pe pământ. Îl iubesc și îl voi iubi mereu. Cine spune că iubirea se uită nu iubește cu adevărat”, a scris manechinul.

Cu toate acestea, soția fotbalistului precizează că: pe mine mă iubesc și mă respect mai mult. Închid o etapă a vieții mele care a început pe 18 mai 2015. O femeie puternică trece într-o nouă etapă a vieții ei”.

Ororile la care a fost supusă victima

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un nightclub din Barcelona. Femeia care-l acuză de viol a declarat că fotbalistul a aruncat-o pe podea, a forțat-o să-i facă sex oral și a pălmuit-o.

Victima lui Dani Alves a declarat vineri, în fața judecătorului, că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului din Barcelona, acolo unde a lovit-o și a violat-o. Fata a povestit că Dani Alves s-a aşezat pe toaletă, i-a tras rochia în sus, a forţat-o să stea deasupra lui, a aruncat-o la pământ, a pălmuit-o, a ridicat-o de pe jos şi a violat-o. După aceea, i-a spus să aştepte ca el să plece şi apoi să iasă ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...