Soția lui Kobe Bryant, despăgubită de americani: Va încasa o avere după tragedie

Soția lui Kobe Bryant, despăgubită de americani: Va încasa o avere după tragedie

Comitatul Los Angeles îi va plăti suma de 29 de milioane de dolari soţiei fostului mare baschetbalist Kobe Bryant, în urma unui proces în care poliţiştii şi pompierii au fost acuzaţi că au distribuit fotografii de la scena elicopterului prăbuşit, în urma accidentului în care starul NBA şi-a pierdut viaţa alături de fiica lui de 13 ani, transmite Reuters.

Kobe și Vanessa Bryant împreună

''Ziua de azi marchează punctul culminant al doamnei Bryant în lupta curajoasă pentru a-i trage la răspundere pe cei care s-au angajat în acel comportament grotesc'', a spus Luis Li, avocatul Vanessei Bryant, soţia lui Kobe Bryant. ''Ea a luptat pentru soţul ei, fiica ei şi toţi cei din comunitate ale căror familii au fost tratate cu aceeaşi lipsă de respect'', a mai spus Li.

Luis Li a confirmat că s-a ajuns la o înţelegere între părţi în valoare de 28,85 de milioane de dolari, care include şi suma iniţială de 15 milioane de dolari, pe care un juriu dintr-un tribunal federal i-a acordat-o Vanessei Bryant în august în cazul în care s-a constatat că pompierii şi poliţiştii i-au încălcat intimitatea şi i-au provocat suferinţe emoţionale.

Vanessa Bryant a dat în judecată Comitatul Los Angeles, susţinând acuzaţia de invadare a vieţii ei private, după ce membrii departamentelor de poliţie şi pompieri Los Angeles au difuzat imagini ale accidentului pe căi neoficiale, inclusiv clienţilor unui bar.

Kobe Bryant, 41 ani, şi fiica ei Gianna s-au numărat printre cele şapte persoane car au decedat în urmă prăbuşirii unui elicopter la Calabasas (California) în data de 26 ianuarie 2020. Kobe Bryant, cvintuplu campion al NBA, selecţionat de 18 ori pentru All-Star Game, a fost acceptat în 2020 în Hall of Fame.

Mira Hashmall, avocatul Comitatului Los Angeles, a declarat că înţelegerea a fost ''corectă şi rezonabilă''.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

3 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...