Soția președintelui, singură la slujba de Crăciun, la Sibiu

Soția președintelui, singură la slujba de Crăciun, la Sibiu

Soția președintelui, singură la slujba de Crăciun, la Sibiu. Carmen Iohannis, soția președintelui României, a fost singură la slujba de Crăciun de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu, acolo unde obișnuiește să meargă familia prezidențială.

Soţia şefului statului Carmen Iohannis a participat singură la slujba de Crăciun de la Biserica romano-catolică din centrul Sibiului, în condiţiile în care anul trecut ea a fost însoţită şi de preşedintele Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a sosit zâmbitoare şi le-a urat „Crăciun fericit” celor care o aşteptau, potrivit News.ro.

Anul trecut, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au asistat împreună la slujba de Crăciun, la Biserica romano-catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, unde merg de fiecare dată când se află în oraş. Şeful statului le-a transmis atunci românilor ”Crăciun fericit!”, înainte de a intra în lăcaşul de cult.

Şeful statului a transmis încă de duminică, pe contul său de Facebook, un mesaj video de Crăciun.

Preşedintele afirmă, în în mesajul de Crăciun, că sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru, încheind cu mesajul "Vă doresc un Crăciun fericit oriunde v-aţi afla!".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...