Soția unui politician ucrainean, desfigurată de ruși, pe coperta Playboy Ucraina

Soția unui politician ucrainean, desfigurată de ruși, pe coperta Playboy Ucraina

Modelul și prezentatoarea TV al cărei soț este consilierul primarului Kievului, Vitali Klitschko, a suferit luni de zile tratamente de urgență și intervenții chirurgicale reconstructive, după ce a fost victima unui atac pe stradă, la doar trei zile după invazia rusă din 24 februarie anul trecut.

Irina Biloțerkoveț pe coperta Playboy Ucraina FOTO Daily Mail

Femeia conducea spre casă cu cei trei copii ai ei, când a fost atacată de un bărbat înarmat, care a tras asupra ei, într-un cartier bogat din Kiev. Ea a devenit de atunci un simbol al rezistenței în Ucraina .

Irina Biloțerkoveț a fost tratată la un spital din Berlin. A povestit acum pentru Playboy cum a fost prima dată când s-a văzut într-o oglindă, după tratament: „Lipsea un ochi, tuburi ieșind peste tot, părul ras după operație. Cusături, cicatrici, răni peste tot. Eram monstrul lui Frankenstein. Maxilarul mi se sfărâmase, ca o crenguță. Nu mai am o față frumoasă, dar restul corpului meu este frumos”.

Acum, Irina lucrează cu asociațiile culturale din Ucraina pentru a organiza evenimente pentru trupe. După tentativa de asasinat, a trebuit să fie supusă la patru operații și a rămas fără un ochi, cu maxilarul rupt și cicatrici pe corp, potrivit Daily Mail .

Irina le prezintă soldaților ucraineni coperta revistei Playboy Ucraina FOTO Daily Mail

Irina le prezintă soldaților ucraineni coperta revistei Playboy Ucraina FOTO Daily Mail

„Nu era vorba să-mi păstrez frumusețea, întrebarea era dacă voi trăi sau nu . Medicii din Ucraina au spus că probabil voi muri. Nu am fost de acord cu asta!”, spune ea. Playboy Ucraina a spus că modelul e o eroină și astfel a fost aleasă să apară pe copertă în ediția sa „Women Stay Strong”, care abordează „reziliența femeilor ucrainene care au fost rănite în timpul războiului, dar care nu și-au pierdut setea de viață”.

Modelul a pozat pentru coperta Playboy Ucraina într-un bikini metalic și cu ochiul acoperit. După ce Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022, revista ucraineană Playboy a produs doar ediții online, această versiune fiind prima tipărită în mai bine de 18 luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat