Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară avea amantă? Procurorii au audiat-o pe femeia din triunghiul conjugal

Soțul sopranei Maria Macsim Nicoară avea amantă? Procurorii au audiat-o pe femeia din triunghiul conjugal

Învăluit în continuare în mister este cazul teribil de la Iași, al mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, care se află în comă după ce a căzut pe scări, în propria casă. Anchetatorii au audiat un personaj-cheie, mai exact o femeie din comuna ieșeană Aroneanu, care se pare că ar fi amanta soțului sopranei. Maria Macsim Nicoară ar fi știut de relația extraconjugală a soțului, de aici și certurile dintre ei, scrie  Click.ro .

Jurnaliștii de la  bzi.ro  prezintă date noi în cazul sopranei  Maria Macsim Nicoară , aflată în comă după un  accident casnic dubios . Procurorii verifică acum o nouă ipoteză, potrivit căreia soțul sopranei, Codrin Nicoară, ar avea o amantă de mai mult timp, o femeie din localitatea Aroneanu, despre care soția înșelată știa. Din această cauză, și disensiunile dintre ei, și răceala care se instalase în cuplu, apropiați ai familiei declarând pentru BZI.ro că cei doi soți dormeau separat.

Conform sursei citate, amanta le-ar fi mărturisit anchetatorilor că are o relație cu Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei. Până acum, Codrin Nicoară este considerat martor, iar varianta accidentului rămâne în picioare. Rămâne însă întrebarea: "De ce a stat Codrin Nicoară timp de opt ore cu soția sa în stare critică în casă?".

Iată filmul agoniei de opt ore a mezzosopranei Macsim Nicoară

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei sâmbătă, 9 mai, la ora 23:00, și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale. Aceasta a plecat din apartamentul în care locuiește în zona centrală a Iașului spre vila celor doi soți din Aroneanu. Asta se întâmpla spre dimineață. Ulterior, la ora 7.10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, sună la numărul unic de urgențe 112 și cere ajutor spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă.

Luând în considerare toate aceste aspecte, rezultă că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a stat aproximativ opt ore în agonie.

mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară alături de soțul ei, pianistul Codrin Nicoară

Medicii au alertat Poliția

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dusă la spital în stare critică. Medicii de pe ambulanță au aflat de la familie că aceasta a căzut pe scări după ce, propabil s-ar fi dezechilibrat. Însă la câteva ore după internare, cazul a fost preluat de poliție. Doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie au considerat că oamenii legii trebuie să știe despre starea artistei și să verifice cum s-a putut întâmpla ca un simplu accident casnic să îi producă leziuni atât de grave. Mai mult, surse din cadrul spitalului spun că tip de câteva ore, nimeni nu s-a interesat de starea femeii. Nici soțul, nici soacra, și nici alte rude sau prieteni. În astfel de cazuri, aparținătorii pacienților „păzesc” ușile spitalului și înroșesc liniile telefonice pentru a afla detalii. În acest caz nu s-a întâmplat asta. Poliția a început imediat o anchetă. Ofițeri de la Investigații Criminale și un porcuror au mers la locuința celor doi soți unde au aflat aceeași poveste spusă de soțul ei. A căzut pe scări după ce a consumat alcool. Nu a avut o explicație plauzibilă, însă, pentru cele opt ore în care nu a cerut ajutor nimănui, lăsându-și soția în agonie și nici pentru leziunile extrem de grave care nu par fi fi urmarea unei simple căzături pe scări

Soțul mezzosopranei: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

Înainte ca polițiștii să înceapă ancheta, soțul artistei a explicat că nu și-a bătut soția înainte de presupusul accident. „Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate. Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă. Nu sunt un tip violent”, a declarat Codrin Nicoară pentru BZI. Acesta mai susține că nu avea probleme în căsnicie. Și nici nu avea vreun motiv să fie gelos pe soția sa. Despre accident, pianistul crede că soției i s-a făcut rău după ce a făcut duș și că a căzut direct pe covor, nu s-ar fi rostogolit pe scări.

„Scările sunt circulare. Au o înălțime normală între etaje… Nu știu. Doi metri și 20… doi metri jumătate. Nu sunt foarte înalte. Nu avem nicio bară pe partea dreaptă cum se coboară. Avem doar un grilaj pe partea stângă. Avea și farfuria în mână. Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău din moment ce a vărsat înainte pe perete. Eu am găsit-o jos pe covor”, a explicat Codrin Nicoară.

Procurorii au deschis dosar de tentativă de omor în rem și fac cercetări pentru a se stabili dacă soprana a căzut accidental pe scări sau a fost ”ajutată”. Până în prezent nu s-au descoperit indicii care să îl inrimineze pe soț. În același timp, anchetatorii speră ca Maria Macsim Nicoară, aflată în stare gravă la Spitalul de Neurochirugie, să își revină pentru a povesti cum s-a întâmplat accidentul casnic.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?