Şpaga cerută unei studente din Iași pentru o sesiune de succes: sex şi 100 de euro de fiecare profesor

Şpaga cerută unei studente din Iași pentru o sesiune de succes: sex şi 100 de euro de fiecare profesor

Un afacerist din judeţul Iaşi a fost condamnat la 1 an şi 10 luni de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de trafic de influenţă. Constantin Hlihor ar fi pretins favoruri sexuale de la o studentă.

Decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Iaşi este definitivă şi este atât de dură deoarece, în 2016, afaceristul ieşean a mai fost condamnat, pentru infracţiuni rutiere. În motivarea judecătorilor se arată că afaceristul Constantin Hlihor o cunoştea pe mama celei de la care avea să ceară favoruri sexuale încă din 2016. Atunci, femeia i-a spus individului că fiica sa este interesată să urmeze cursurile Facultăţii de Horticultură, Hlihor spunând că ştie mai multe cadre didactice de-ale facultăţii şi că o poate ajuta.

La finele anului 2016, Hlihor a fost împuternicit să o înscrie pe tânără la facultate, în condiţiile în care aceasta se afla în străinătate. La începutul sesiunii de iarnă din 2017, studenta s-a întors în ţară şi a mers la examene, însă nu a fost mulţumită de prestaţia sa, aşa că a apelat la Hlihor, pentru a o ajuta.

Afaceristul i-a cerut 800 de euro, spunând că are nevoie de câte 100 de euro pentru fiecare profesor, pentru a-i invita la masă şi convinge să o promoveze la examene.

„Cu prilejul acestei întrevederi inculpatul a asigurat-o că situaţia sa se va rezolva, în timpul discuţiilor purtate cu acest prilej inculpatul solicitând telefonic realizarea unei întrevederi, aspect care i-a întărit denunţătoarei încre­derea în promisiunile inculpatului, mai ales că acesta i-a precizat că mulţi dintre profesori îi fuseseră colegi de facultate”, se arată în motivare.

Fata şi-a dat seama că a fost păcălită atunci când a văzut că nu a promovat la niciunul dintre exemene. Când i-a cerut explicaţii lui Hlihor, acesta i-a spus că a folosit banii respectivi pentru restanţe şi că va trebui să întreţină raporturi sexuale cu toţi profesorii pentru a trece, pe viitor, la examene.

Hlihor a venit şi cu o variantă „ajutătoare”: să facă sex cu el, pentru a nu mai întreţine raporturi intime cu toţi profesorii din cadrul facultăţii.

Studenta şi-a dat seama că e dusă de nas şi i-a spus mamei despre propunerea indecentă făcută de Hlihor. Ulterior, cazul a ajuns în vizorul anchetatorilor, scrie  Adevărul .



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...