SPAŢIU/IMAGINEA SĂPTĂMÂNII: Staţia Spaţială Internaţională deasupra uraganului Lane

SPAŢIU/IMAGINEA SĂPTĂMÂNII: Staţia Spaţială Internaţională deasupra uraganului Lane

Astronautul NASA Ricky Arnold a fotografiat puternicul uragan Lane deasupra Pacificului, de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS).

El a postat această fotografie pe conturile sale de social media la 22 august alături de mesajul: "#HurricaneLane la primele ore ale dimineţii lângă #Hawaii. Echipajul @Space_Station vă transmite nenumărate aloha tuturor".



Uraganul Lane, retrogradat sâmbătă la categoria de furtună tropicală, s-a îndepărtat de coastele insulelor Hawaii după ce a adus ploi cantitative, care nu au provocat nicio victimă, sau pagube semnificative. Lane, care s-a apropiat de ţărmul arhipelagului ca uragan de categoria a 5-a (maximă) a slăbit din intensitate până la transformarea vineri seara în furtună tropicală.

Ultimul uragan ca importanţă care a afectat insulele Hawaii este uraganul Iniki, din 1992, care a provocat moartea a 6 persoane şi pagube estimate la miliarde de dolari.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...