Spectacol al frumuseții în tribunele din Qatar, la Campionatul Mondial. Croatele au furat toate privirile FOTO

Spectacol al frumuseții în tribunele din Qatar, la Campionatul Mondial. Croatele au furat toate privirile FOTO

Croatele au făcut un adevărat spectacol în tribunele din Qatar, la Campionatul Mondial, la fiecare meci pe care naționala lor l-a disputat în faza grupelor, la turneul din acest an.

Una dintre cele mai provocatoare fane croate la cele trei meciuri jucate de Croația la Mondialul din Qatar a fost Ivana Knoll, fotomodelul care și-a atras numeroase critici după ce a apărut în ținute care le-a atras atenția tuturor.

Înainte de partida dintre Croația și Belgia, Ivana a transmis un mesaj prin care a arătat că are încredere în faptul că naționala țării sale se va califica în optimi, în dauna Belgiei.

„Atenție, Belgia! Nu voi pleca din Doha prea curând!”, a spus fotomodelul croat.

Ivana Knoll a fost finalistă la Miss Croația în anul 2016, după care a devenit designer vestimentar și și-a înființat o companie care se axează pe lenjerie intimă.

O mare parte din avere o strânge în ultima vreme din rețelele de socializare, pe Instagram fotomodelul având aproximativ 600.000 de urmăritori.

Averea sa a ajuns în acest an la aproape 1,5 milioane de dolari, scrie presa croată.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…