Spectacole de teatru anulate în Capitală

Spectacole de teatru anulate în Capitală

Teatrul Bulandra anunţă suspendarea, "din motive obiective", a spectacolului "Richard al III-lea", regia Andrei Şerban, programat vineri şi sâmbătă seară la Sala Liviu Ciulei.

Potrivit site-ului bulandra.ro, spectatorii pot merge la casele de bilete pentru preschimbarea acestora sau restituirea banilor. Cei care au achiziţionat bilete online sunt rugaţi să contacteze, prin e-mail, companiile de ticketing eventim.ro şi blt.ro.

La Teatrul Nottara, spectacolul "Capcană mortală" de Ira Levin, regia Alexandru Mâzgăreanu, programat sâmbătă la Sala Horia Lovinescu, a fost anulat "din motive medicale".

Persoanele care au cumpărat bilete online vor primi automat banii înapoi în contul din care au făcut plata. În cazul în care achiziţia s-a făcut la agenţia teatrului, contravaloarea tichetelor se poate recupera de la agenţia de bilete a teatrului.

Spectacolul "La Pulce", în regia lui Horaţiu Mălăele, programat pe 10 octombrie la Sala "Radu Beligan" a Teatrului de Comedie, a fost anulat "din cauza îmbolnăvirii unui actor", informează site-ul instituţiei de cultură.

Contravaloarea biletelor va fi restituită, în cursul săptămânii viitoare, pentru cele achiziţionate online, în contul din care s-a făcut plata iar pentru cele achiziţionate de la casa de bilete, contravaloarea se va restitui exclusiv la casă până pe 10 octombrie, conform programului afişat pe site. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”