„Sper să nu fii a șaptea victimă!”/Criminalul în serie care a îngrozit România i-a sucit mințile unei bombe sexy

„Sper să nu fii a șaptea victimă!”/Criminalul în serie care a îngrozit România i-a sucit mințile unei bombe sexy

Marius Csampar - eliberat anul trecut, pentru bună purtare, după ce a fost condamnat la 99 de ani de pușcărie, pentru șase crime - i-a adus zâmbetul pe buze unei brunete sexy, care face furori pe Internet, dezvăluie spynews.ro .

  • Ucigașul în serie eliberat pentru bună purtare a zăpăcit-o pe o bombă sexy care face furori pe Internet
  • Bruneta pare dispusă să renunțe la tot pentru a fi alături de celebrul criminal
  • Prietenii se tem că ar ptea deveni a șaptea victimă a asasinului

Cei doi s-au afișat, recent, în public, iar o imagine postată pe o rețea de socializare a reușit să îi șocheze pe prietenii brunetei. Îngrijorați de bărbatul care apărea alături de aceasta, prietenii au avertizat-o: „Să nu fii a șaptea victimă!”

Relaxată, bruneta a replicat: „Nu-mi pasă de părerea nimănui, frățiorul meu, tu știi asta! Indiferent cine e omul de lângă mine, dacă mă respectă și nu îmi face probleme, nu am nimic cu nimeni... Și, ce crezi?! Tocmai oamenii etichetați de societate au cel mai mult bun simț. (...) Stau cum vreau, lângă cine vreau și fac absolut ce vreau cu cine vreau! Îl cunosc pe Marius personal, trecutul lui nu mă privește pe mine, nimeni nu e sfânt pe Pământ (toți avem greșeli, mai mici sau mai mari). Una peste alta, eu sunt o femeie singură care fac absolut ce vreau! Cui îi convine, bine, cui nu...”
Etichetat drept unul dintre cei mai sadici criminali în serie și condamnat la 99 de ani de pușcărie, Marius Csampar a fost eliberat anul trecut, pentru bună purtare. În 1996, Marius Csampar era prins după ce, împreună cu un om al străzii, care locuia în canalizare, a omorât în bătaie o femeie bătrână, de la care a luat o oală cu sarmale, niște bani și o lenjerie de pat. După ce l-au interogat, polițiștii au descoperit că, de fapt, au în fața lor un adevărat monstru. Au ieșit la iveală alte cinci crime, pe care Csampar le-a descris cu senitătate. Una dintre ele s-a dovedit, însă, de o violență aparte.

Acesta a mărturisit că, după o ceartă cu un om fără adăpost, l-a omorât, după care i-a tăiat capul. Corpul l-a aruncat în canal, în timp ce capul l-a aruncat în Lacul IOR din București. După ce au verificat locul în care Csampar spunea că ar fi dus trupul celui mort, anchetatorii au găsit, într-adevăr, un schelet fără craniu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…