„Speranța” republicană Ron DeSantis: Ajutorarea la nesfârșit a Ucrainei nu este în interesul Statelor Unite

„Speranța” republicană Ron DeSantis: Ajutorarea la nesfârșit a Ucrainei nu este în interesul Statelor Unite

Nu este în interesul Statelor Unite să se implice din ce în ce mai mult în conflictul dintre Rusia și Ucraina, afirmă guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, care va candida la președinția SUA, potrivit BBC .

Sondajele de opinie arată că DeSantis este principalul rival al lui Donald Trump pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024.

Tucker Carlson, prezentatorul Fox News, a postat luni pe Twitter răspunsul lui DeSantis la o întrebare despre atitudinea față de războiul din Ucraina, care era cuprinsă într-un chestionar pentru candidații republicani.

„În timp ce Statele Unite au multe interese naționale vitale – protejarea granițelor noastre, depășirea crizei de pregătire a armatei noastre, obținerea securității și independenței energetice și testarea puterii economice, culturale și militare a Partidului Comunist Chinez – implicarea în continuare într-o dispută teritorială între Ucraina și Rusia nu este unul dintre ele”, a răspuns DeSantis la această întrebare.

„Cartea albă a administrației Biden de a finanța acest conflict atât timp cât este nevoie, fără obiective definite sau responsabilitate, este o distragere a atenției de la cele mai presante provocări cu care se confruntă țara”, a mai spus DeSantis.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro