Spitalele din București au rămas fără vaccin antitetanos. Un elicopter SMURD a zburat de urgență la Chișinău pentru a aduce medicamentul

Spitalele din București au rămas fără vaccin antitetanos. Un elicopter SMURD a zburat de urgență la Chișinău pentru a aduce medicamentul

Un echipaj aero –medical SMURD Iaşi a efectuat sâmbătă o intervenţie pentru a prelua de la Chişinău vaccin antitetanos, destinat unui pacient din București în vârstă de 20 de ani, scriu jurnaliștii de la publicația locală  deschide.md .

Operaţiunea a avut loc pentru salvarea bărbatului care avea nevoie urgentă de medicament, potrivit sursei citate. Elicopterul cu echipajul medical a aterizat la ora 11:34 pe stadionul Dinamo din municipiul Chişinău, unde au fost aşteptaţi de medicii din Republica Moldova care au oferit serul.

La scurt timp, elicopterul SMURD a decolat şi a zburat spre Galaţi de unde medicamentul urma să fie preluat de un alt echipaj şi transportat pe calea aeriană la Bucureşti.

Vaccinul antitetanos a fost adus în Capitală pentru a ajuta un pacient internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Doctor Carol Davila din Bucureşti.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

2 VIDEO Victoraș Micula nu bea Frutti Fresh: Nu îmi plac. Vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum

3 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

4 Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

5 Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții