Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov a fost selectat ca spital suport COVID

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov a fost selectat ca spital suport COVID

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov a fost selectat ca spital suport COVID, pentru a primi pacienţii infectaţi cu noul coronavirus, acest lucru fiind posibil datorită investiţiilor realizate în această unitate sanitară, a anunţat sâmbătă preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache.

"Acesta este motivul pentru care spitalul nostru a fost selectat. Avem una dintre cele mai dotate secţii ATI, inclusiv ventilatoare cumpărate fără să bănuim că Spitalul Judeţean Ilfov se va transforma în spital suport COVID. Noi am făcut investiţii şi am lăsat oamenii să aprecieze. Pacienţii noştri, şi nu numai, ştiu cum arată acest spital şi cum îl comentau înainte de 2014-2015. În rest.....să fim sănătoşi! Purtaţi mască!", a afirmat Marian Petrache într-o postare pe contul său de Facebook.

Anterior, preşedintele CJ Ilfov a afirmat că alegerea Spitalului Judeţean Ilfov ca spital suport COVID este dovada calităţii oamenilor care muncesc aici, a profesionalismului lor, dar şi a faptului că investiţiile pe care le-a făcut Consiliul Judeţean au dat rezultate.

"Azi, înainte de toate, e nevoie de foarte multă solidaritate şi eu, împreună cu colegii mei, punem pe primul loc oamenii. Pacienţii. Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situaţia de a lupta cu boala. Nu rămâne decât să ne protejăm cât putem şi să avem încredere în medici. Le mulţumesc tuturor cadrelor medicale pentru implicarea lor în aceste momente delicate, în care atât ei, cât şi noi toţi, cetăţenii, trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate. Le mulţumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut şi pentru cel ce va urma. Sper că de data asta ministerul va oferi tot ce e necesar pentru spital. Să avem sănătate!", a subliniat Marian Petrache. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…