SRI participă la ancheta exploziei de la Arad: Primele cercetări exclud ipoteza unui atentat terorist

SRI participă la ancheta exploziei de la Arad: Primele cercetări exclud ipoteza unui atentat terorist

Serviciul Român de Informaţii realizează, împreună cu specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, expertiza pirotehnică în urma exploziei de la Arad, iar primele cercetări demarate exclud ipoteza unui atentat terorist.

Potrivit SRI, urmează a fi analizate în laborator probe de la faţa locului.

"SRI participă la ancheta desfăşurată de Poliţia Română şi, împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică, se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", precizează sursa citată.


Sursa foto: ISU Arad


O maşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă, iar înăuntru a fost găsită de pompieri o persoană carbonizată. Poliţiştii cred că autoturismul a fost incendiat. Bărbatul aflat în maşină, care a decedat, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan, au declarat, pentru AGERPRES, surse din rândul anchetatorilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria