Stafful de campanie al lui Donald Trump recunoaște că acesta stă mai slab în sondaje

Stafful de campanie al lui Donald Trump recunoaște că acesta stă mai slab în sondaje

Donald Trump stă mai slab decât Hillary Clinton în sondajele de opinie, a recunoscut duminică șefa de campanie al candidatului republican la președinția SUA. "Suntem în urmă (...) Clinton are avantaje extraordinare", a declarat Kellyanne Conway televiziunii NBC, preluate de DPA.

Candidata Partidului Democrat este susținută de soțul ei, fostul președinte Bill Clinton, de actualul șef al Casei Alber Barack Obama și de prima doamnă Michelle Obama, precum și de vicepreședintele Joe Biden — cu toții, "mai populari decât ar putea spera ea să fie", a afirmat Conway.

Reprezentanta campaniei lui Trump a mai arătat că democrații au cheltuit în septembrie 66 de milioane de dolari pe publicitate, dublu față de august, iar majoritatea spoturilor sunt negative, "reclame de hazna" cu intenția de a-l distruge ca persoană pe candidatul republican.

CNN a difuzat duminică rezultatele celui mai recent sondaj ABC, care arată că Hillary Clinton este preferată de 50% de alegători, iar Donald Trump de numai 38%, cu două săptămâni înainte alegerilor prezidențiale.

Cu toate acestea, Conway a declarat că speră ca Trump să poată câștiga voturile electoratului indecis și să câștige pe 8 noiembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 S-a întâmplat în Germania!