Stănescu (PSD Olt): Vâlcov a muncit mult la programul de guvernare. Stănescu îl contrazice pe Dragnea și spune că Vâlcov nu mai este membru PSD

Stănescu (PSD Olt): Vâlcov a muncit mult la programul de guvernare. Stănescu îl contrazice pe Dragnea și spune că Vâlcov nu mai este membru PSD

Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a afirmat că fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov a fost unul dintre "pionii principali" ai programului de guvernare al PSD și că în prezent nu mai este membru de partid.

"Indiferent ce i se va întâmpla, Darius Vâlcov a fost colegul nostru de partid. Nu mai este membru de partid (...). El și-a dat demisia la Olt, e posibil ca nici președintele Dragnea să nu știe. (...) Probabil că a greșit și Liviu Dragnea în momentul în care a spus că (n.r. — Vâlcov) este membru de partid. (...) N-apare nicio adeziune la nicio organizație, să fiți siguri de lucrul ăsta", a spus Stănescu.

Potrivit acestuia, Vâlcov "s-a pus la dispoziția partidului" și "chiar a muncit mult în această perioadă la acest program de guvernare", împreună cu o echipă de specialiști condusă de Liviu Dragnea.

"Darius Vâlcov a fost unul dintre pionii hai să spun principali în realizarea acestui program de guvernare, dar nu numai el a fost acolo, sigur că toată această echipă care a contribuit la realizarea acestui program a fost condusă de președintele partidului, Liviu Dragnea, (echipă) din care au făcut parte o serie de oameni care se pricep, să fim sinceri, care sunt buni tehnicieni, mai ales pe domeniul economic. Sigur că Darius Vâlcov a avut și el un rol acolo, nu numai el, și cu foarte mulți alți colegi. Supărarea mediei a fost că Darius Vâlcov a prezentat în Comitetul Executiv acest program de guvernare. Nu știu dacă noi, înainte de a fi condamnat definitiv într-un anumit proces, să (...) îl omorâm de la început. Orice om trebuie să dispună de prezumția de nevinovăție până la capăt", a adăugat Paul Stănescu.

AGERPRES/(A-autor: Cristina Matei, editor: Antonia Niță, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?