Stănescu: Situaţia în PSD este una foarte bună; relaţia mea cu Dragnea - cea pe care o ştiţi

Stănescu: Situaţia în PSD este una foarte bună; relaţia mea cu Dragnea - cea pe care o ştiţi

Senatorul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a declarat, luni, că situaţia în partid este una "foarte bună", iar relaţia sa cu preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, este cea pe care presa o cunoaşte.

Întrebat care este situaţia în partid, Stănescu a răspuns: "Foarte bună".

"Cea pe care o ştiţi, care o ştiţi dumneavoastră", a afirmat liderul PSD Olt, întrebat şi care este relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El participă, la Palatul Parlamentului, la o întâlnire a lui Dragnea cu liderii locali ai partidului privind organizarea campaniei electorale naţionale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Paul Stănescu a spus că, indiferent de votul pe care l-a dat în privinţa Rovanei Plumb, la europarlamentare este vorba despre o listă de partid pe care o va susţine.

"Suntem în precampanie, asta nu înseamnă că dacă am votat împotriva Rovanei Plumb... E vorba de o listă de partid, votăm cu partidul, nicio problemă", a declarat el.

Stănescu a reafirmat că este un om de stânga şi nu va pleca din PSD. "Eu v-am spus încă de la început că sunt membru al PSD, că prin structura mea sunt un om de stânga şi că nu voi pleca din PSD", a menţionat preşedintele PSD Olt. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”