Starea de sănătate a lui Nicolae Botgros se îmbunătăţeşte, anunţă premierul Republicii Moldova

Starea de sănătate a lui Nicolae Botgros se îmbunătăţeşte, anunţă premierul Republicii Moldova

Starea de sănătate a dirijorului Orchestrei ''Lăutarii'' din Chişinău, maestrul Nicolae Botgros, care a fost diagnosticat cu COVID-19, se îmbunătăţeşte, a declarat, luni, prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

Acesta a afirmat, la finalul unei şedinţe de lucru pe care a avut-o cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, şi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, că a fost informat de ministrul Sănătăţii despre faptul că situaţia lui Botgros este "mai bună".

"Înainte de a intra în această sală, am primit informaţia de la doamna ministru al Sănătăţii despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Avem veşti îmbucurătoare. Este situaţia mai bună, starea se îmbunătăţeşte şi ne rugăm Domnului să fie tot bine, iar maestrul să revină cât mai rapid posibil să ne bucure cu talentul şi măestria sa divină", a afirmat Chicu.

Nicolae Botgros, în vârstă de 67 de ani, a fost spitalizat săptămâna trecută la terapie intensivă, după ce a suferit o formă gravă de COVID-19 . AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Mihaela Toth, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: (c) DMITRY ASTAKHOV SPUTNIK GOVERNMENT PRESS SERVICE POOL POOL / EPA


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”