Starea de sănătate a lui Nicolae Botgros se îmbunătăţeşte, anunţă premierul Republicii Moldova

Starea de sănătate a lui Nicolae Botgros se îmbunătăţeşte, anunţă premierul Republicii Moldova

Starea de sănătate a dirijorului Orchestrei ''Lăutarii'' din Chişinău, maestrul Nicolae Botgros, care a fost diagnosticat cu COVID-19, se îmbunătăţeşte, a declarat, luni, prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

Acesta a afirmat, la finalul unei şedinţe de lucru pe care a avut-o cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, şi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, că a fost informat de ministrul Sănătăţii despre faptul că situaţia lui Botgros este "mai bună".

"Înainte de a intra în această sală, am primit informaţia de la doamna ministru al Sănătăţii despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Avem veşti îmbucurătoare. Este situaţia mai bună, starea se îmbunătăţeşte şi ne rugăm Domnului să fie tot bine, iar maestrul să revină cât mai rapid posibil să ne bucure cu talentul şi măestria sa divină", a afirmat Chicu.

Nicolae Botgros, în vârstă de 67 de ani, a fost spitalizat săptămâna trecută la terapie intensivă, după ce a suferit o formă gravă de COVID-19 . AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Mihaela Toth, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: (c) DMITRY ASTAKHOV SPUTNIK GOVERNMENT PRESS SERVICE POOL POOL / EPA

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

3 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei

4 Rușii fug înspăimântați după ce contraofensiva Ucrainei a obținut un avans uriaș în doar patru ore

5 VIDEO Rusia, dovada dezastrului! / Tancurile T-90S destinate exportului au fost trimise pe frontul din Ucraina