Starea de sănătate a lui Pele, tot mai gravă. Boala avansează rapid, transmit medicii

Starea de sănătate a lui Pele, tot mai gravă. Boala avansează rapid, transmit medicii

Deși familia avea speranțe să sărbătorească Crăcunul alături de Pele, legendarul fotbalist brazilian va fi ținut în spital și pe perioada Sărbătorilor, au anunțat medicii care îl îngrijesc.

Pele se află într-o situație dificilă din punct de vedere al sănătății. Foto EPA EFE

Starea de sănătate a lui Pele s-a agravat. Potrivit raportului medical al spitalului "Albert Einstein" din Sao Paulo, cancerul lui Pele avansează şi fostul fotbalist “necesită o îngrijire mai atentă pentru a trata insuficienţa renală şi cea cardiacă”.

Miercuri, fiicele lui Pele, Kelly Nascimento şi Flavia Arantes, au anunțat pe rețelele sociale că legendarul fotbalist brazilian își va petrece sărbătorile de iarnă în spital.

Crăciunul nostru acasă a picat! Am decis împreună cu medicii că, din diverse motive, este mai bine să rămânem în spital, alături de această a doua familie a noastră, echipa spitalului Albert Einstein”, au scris fiicele lui Pele.

Pe 29 noiembrie, Pele a fost internat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo după ce i-a fost detectată o inflamaţie generalizată în organism şi o insuficienţă cardiacă decompensată, scrie Digi Sport.

Operat la colon în 2021

Pele a fost operat în 2021 de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină. Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie, fiind nevoit să meargă de câteva ori la spital, pentru a-i fi monitorizată îndeaproape evoluţia.

Pele este singurul jucător din istorie care a cucerit de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”