Starul italian Umberto Tozzi cântă pentru prima dată în România VIDEO

Starul italian Umberto Tozzi cântă pentru prima dată în România VIDEO

Anul 2023 îl readuce pe celebrul artist italian Umberto Tozzi pe marile scene din întreaga lume, în cadrul noului său turneu, „Gloria Forever Il Tour“.

Umberto Tozzi a inclus România pentru prima dată într-un turneu al său și va concerta pe 6 octombrie, la Sala Palatului din București, de la ora 19.00.

Considerat unul dintre cei mai mari compozitori ai scenei muzicale italiene, un adevărat showman cu abilități vocale incredibile, Umberto Tozzi este extrem de apreciat pentru atmosfera specială pe care o generează în timpul concertelor sale.

Umberto Tozzi este unul dintre cei mai apreciați artiști italieni

Artistul este așteptat cu entuziasm de admiratorii din întreaga lume, fapt dovedit prin faptul că show-urile marelui artist sunt susținute de fiecare dată cu casa închisă. Turneul „Gloria Forever Il Tour“ ajunge în toamnă și în România.

Umberto Tozzi a inclus România pentru prima dată într-un turneu al său și va Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe Iabilet.ro și din rețeaua magazinelor partenere. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Categoria 1 – 375 de lei, Categoria 2 – 275 de lei, Categoria 3 – de 175 lei.

De la piesele care s-au clasat pe primele poziții ale topurilor muzicale și care au cucerit inimile mai multor generații, precum „Notte Rose“, „Ti amo“, „Dimentica Dimentica“, „Tu“ sau „Gloria“, la cele mai recente melodii incluse pe albumul „Gloria Forever“, celebrul artist Umberto Tozzi le promite fanilor din România două ore de muzică live la superlativ.

Cu o activitate artistică de peste cincizeci de ani, UmbertoTozzi a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume. De-a lungul timpului, a lansat peste 20 de albume de studio și 6 materiale discografice live. Cel mai recent album al artistului, lansat în 2019, „Due, la nostra storia“, a stat timp de 14 săptămâni în top 100 Billboard USA, cu piesa „Self Control“ cântată în duet cu RAF. Pe parcursul carierei artistice a colaborat cu numeroși artiști celebri, precum Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini sau Ricky Martin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?