Starul K-pop sud-coreean Moonbin a murit la vârsta de 25 de ani

Starul K-pop sud-coreean Moonbin a murit la vârsta de 25 de ani

Starul K-pop sud-coreean Moonbin, membru al trupei Astro, a murit miercuri la vârsta de 25 de ani, potrivit casei sale de discuri Fantagio, relatează BBC .

FOTO Wikipedia

Moonbin a fost găsit fără suflare de către managerul său în apartamentul său din Seul, miercuri seară, a anunțat presa sud-coreeană.

„Se pare că s-a sinucis, dar o autopsie este în curs de analiză pentru a determina cauza exactă a morții”, a precizat poliția.

Moonbin „a părăsit în mod neașteptat lumea noastră și a devenit o stea pe cer”, se arată într-un omagiu al casei sale de discuri Fantiago.

El a lucrat ca actor și model înainte de a se alătura popularei trupe de băieți Astro în 2016, la vârsta de 18 ani.

Cu o carieră care s-a întins de-a lungul întregii sale vieți, Moonbin face parte dintr-un grup rar de vedete K-pop . În timp ce atracția sa internațională nu este la nivelul BTS sau Blackpink, el este extrem de popular acasă, a declarat Rob Schwartz, corespondent în Asia pentru revista Billboard, pentru BBC.

El a adăugat că idolii K-pop sunt supuși unei presiuni intense din partea fanilor de pe rețelele de socializare pentru a arăta și a suna perfect, în timp ce producătorii de discuri le cer să scoată hit după hit.

„Este o nebunie cum îi au pe acești băieți sub un microscop”, a spus el. „Cu siguranță, vedetele din Occident pot ține mai mult sau mai puțin secret cu cine se întâlnesc. În lumea K-pop, este imposibil să păstrezi un secret. De fiecare dată când ridică un picior, se scriu mii de rânduri despre asta”.

De asemenea, a precizat că Moonbin a intrat în pauză în 2019-2020, invocând starea sa de sănătate. „Artiștii K-pop nu prea au o viață în afara faptului că sunt vedete pop. Ei încep să se antreneze de la o vârstă foarte fragedă. Nu merg la școală și nu își fac prieteni obișnuiți. Este foarte greu pentru ei să vadă viața în afara lumii K-pop”, a spus el.

Din 2020, Moonbin cânta în duo cu Sanha, o altă membră a trupei Astro. Moonbin & Sanha se aflau în mijlocul unui turneu mondial, iar ultima lor reprezentație a avut loc în Bangkok, pe 8 aprilie.

Casa de discuri Fantiago a declarat că toți membrii Astro se întorc joi la Seul pentru a se aduna la priveghiul lui Moonbin. Casa de discuri a cerut, de asemenea, ca oamenii să se „abțină de la relatări speculative și rău intenționate”, astfel încât familia lui Moonbin să își poată prezenta omagiile în liniște.

Sora lui Moobin, Moon Sua, este de asemenea cântăreață K-pop, făcând parte din grupul de fete Billlie. Frații au vorbit anterior în interviuri publice despre dependența lor unul față de celălalt.

Coreea de Sud are cea mai mare rată a sinuciderilor în rândul tinerilor din țările dezvoltate. În timp ce rata generală a sinuciderilor sale este în scădere, decesele celor în vârstă de 20 de ani sunt în creștere. Numai în industria K-pop au avut loc patru sinucideri în ultimii ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”