Statul lor/Mădălina Dobrovolschi și-a primit sinecura cuvenită

Statul lor/Mădălina Dobrovolschi și-a primit sinecura cuvenită

Corina Popescu, CEO-ul Electrica, a luat-o drept consultant pe Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist și fost purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Compania are în plan crearea unei fundații a Electrica pentru a finanța proiecte de responsabilitate socială corporativă, proiect de a cărui dezvoltare se ocupă Dobrovolschi.

Informația a fost confirmată pentru Economedia de către Mădălina Dobrovolschi, care a precizat că deține funcția de senior consultant al managerului Corina Popescu, funcție pe care a ocupat-o prin concurs.

„Pe mine mă pasionează de foarte mulți ani, îmi doream foarte mult să îmi completez sufletește cariera cu o chestiune din asta. Aveam demult în plan o serie de acțiuni filantropice și dorința mea s-a intersectat cu planurile Corinei Popescu de la Electrica. E visul ei de mulți ani să facă o fundație la Electrica. Din păcate, lucrurile stagnau acolo, nu se mișcase nimic de vreo 4 ani. Așa că a contactat pe cineva din piață – care am fost eu – să se ocupe de treaba asta. Sunt acolo de două luni. Am trecut printr-un concurs, ca orice angajat al companiei. Sunt senior consultant al managerului, sunt consultantul Corinei Popescu în zona de comunicare și zona asta de CSR – corporate social responsibility. Derulez activități de comunicare în zona de CSR. Practic ajut compania să șlefuiască procesul de comunicare. Toate recomandările mele au venit în zona de CSR”, a declarat Mădălina Dobrovolschi pentru Economedia.

Citește integral pe economedia.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...