Statul ROMÂN e RÂMĂ? Guvernul NEGOCIAZĂ cu ȘANTAJISTUL Alexandrescu, GINERELE lui Voiculescu!

Statul ROMÂN e RÂMĂ? Guvernul NEGOCIAZĂ cu ȘANTAJISTUL Alexandrescu, GINERELE lui Voiculescu!

Statul român a ajuns o râmă, oameni buni? Cică la ora 12.00, la sediul ANAF va avea loc o întalnire cu reprezentanți ai trustului Intact. La discutii va participa presedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, reprezentanti ai Antenelor si oficiali din Ministerul Finantelor, condusi probabil de seful cabinetului ministrului, Vlad Voiculescu.

Intalnirea a fost ceruta de reprezentanti ai trustului Intact, au mai spus sursele citate. Din partea Intact vor participa Sorin Alexandrescu, ginerele lui Voiculescu, și Mihai Gâdea.

ANAF a confirmat pe pagina de Facebook a institutiei informatiile.

"Presedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gadea, director general Antena 3, si i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupurilor media pentru discutii astazi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finantelor Publice. La intalnire vor participa, de asemenea, si reprezentanti ai Cancelariei Primului- Ministru", scrie pe pagina de Facebook a Agentiei.

Deci, statul român stă la masă cu unul care a fost reținut pentru 29 de zile într-un dosar de șantaj, cu Sorin Alexandrescu! 

„Aveţi un pic de suflet, puneţi-vă în situaţia mea! Am doi copii, domn'e! Am doi copii!”

Una dintre interceptări arată cum Ioan Bendei  se roagă de Sorin Alexandrescu să-l lase în pace: „Aveţi un pic de suflet, puneţi-vă în situaţia mea! Am doi copii, domn'e! Am doi copii!”

Prezentăm mai jos fragmente din convorbirile celor doi:

Administratorul Ioan Bendei: Domnu’ Sorin, dacă sunteţi om şi aveţi, cât de cât pe Dumnezeu deasupra, persoana mea, eu v-aş ruga, să mă lăsaţi în pace! Ce aveţi cu firma, cu astea, asta este rugămintea! Eu, acuma, sunt într-o situaţie neplăcută! Mi-am şi luat un bilet să plec în concediu. Sunt..., sunt, ştiţi cum sunt?

------

Administratorul Ioan Bendei: Deci, rugămintea mea este: dacă, n-aveţi treabă cu mine, cu familia mea! (…) Vă daţi seama? Să fie eu luat şi ă, ă, blamat că dau mită, şpagă... Vă daţi seama în ce situaţie sunt? Toată cariera mea, tot munca mea de-o viaţă să fie ştirbită

Sorin Alexandrescu: Staţi aşa! Staţi o clipă să citesc şi eu ce scrie aici! Păi, domn’e, ce scriu oamenii ăştia aicea cred că sunt nişte fapte foarte grave! Sunt foarte, foarte grave treaba asta ! Aţi dat trei milioane cinci sute de mii de euro, cel puţin, aşa arată aicea, unei companii deţinută de(…)! O companie care a funcţionat din 2009 cu credite de opt milioane de euro şi cu pierderi în fiecare an de peste ... ă, trei sute, cinci sute de mii de euro, pierderi în fiecare an! Eu cred că e o treabă care... cel puţin asta văd eu! Şi eu...

De asemenea, în referat este prezentată şi o discuţie telefonică pe care Sorin Alexandrescu o are cu o femeie. „Inculpatul poartă o discuţie telefonică cu o persoană de gen feminin, căreia îi comunică «omul care a primit primu’ plicul … e într-o oră aicea».

Aceasta îi atrage atenţia să aibă grijă: «Super OK! Adică super, mă rog, să vedem! Şi oricum tre’ să ai super grijă, te rog!? Ştii că … Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia»”, precizează procurorii în comunicat. Potrivit referatului, la câteva zile distanţă, Alexandrescu i-a făcut o nouă vizită lui Ioan Bendei după care a sunat-o, din nou, pe femeia cu care discutase anterior pentru a-i povesti ce a vorbit cu acesta.

Dan Voiculescu monitoriza şantajul

Dan Voiculescu: Tu, cu aia cu RCS-ul, i-ai dat drumul, că eu credeam că pentru aia te-a sunat.

Sorin Alexandrescu: Nu, nu, nu! Aia e dată drumul, aia e pe circuit.

(...)

Dan Voiculescu: Bine, Sorine! Bine.

Sorin Alexandrescu: Bine, domn' profesor!”

De altfel, fostul senator, încarcerat în dosarul privatizării ICA, nu s-a prezentat niciodată în instanţă la acest proces. Singurele declaraţii le-a dat la DNA, în timpul anchetei.

„Pentru respect, dau şi ochelarii jos. Să-i transmit la modul cel mai serios lui Băsescu Traian că adversitatea noastră politică, de mare notorietate, de ani de zile, nu trebuie să afecteze valori fundamentale ale societăţii româneşti, cum e familia”, declara Dan Voiculescu în 29 iulie 2013. 

Referatul DNA în cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1

 Pe ASTA n-o știați! E BONUS! Însă despre amănuntele ăstea despre Antene și practicile dovedite ale viermilor de acolo nu s-a suflat un cuvințel în aceste zile...

Premiera in justitie: Presiunile Antena 3 asupra procurorilor in cazul Alexandrescu-RCS au fost invocate de DNA in sprijinul deciziei de trimitere in judecata a Antena 3, Antena TV Group si a sefilor Intact. 

Presiunile asupra sistemului judiciar prin intermediul media sunt invocate in premiera, de catre procurori, in sprijinul deciziei de trimitere in judecata lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu si a sefului Antena 1, Sorin Alexandrescu. Comunicatul DNA prin care este anuntata aceasta masura mentioneaza emisiunile difuzate de Antena 3 incepand cu 30 mai, prin care "s-a urmarit exonerarea de raspundere penala a inculpatului, denigrarea sistemului judiciar, vizand influentarea deciziei magistratilor".

Stenogramele invocate de procurori la capitolul "Distorsiunea mesajului public arata rolul jucat indeosebi de Camelia Voiculescu in raspunsul Antenelor la masurile impotriva lui Sorin Alexandrescu:

Fragmente dintr-o convorbire intre Camelia Voiculescu si "Cristina" (31.05.2013, ora 00.04.01)

"VOICULESCU CAMELIA RODICA: Stii ce vreau sa te rog? Sa vorbesti cu RAZVAN si DANI, maine dimineata...
CRISTINA. Da...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa faca si ei declaratii pe tema asta, sa... sa vorbeasca despre caz, sa spuna: ,Domne, asa ceva sa... nu trebuie sa se intample in ROMANIA..." sau, ia sa citeasca declaratia aia a lui MIHAI si declaratia...[neinteligibil]...
CRISTINA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa vorbeasca... stii... ideea e ca noi, maine, pana in unu, asa, ce avem? Avem ,RAZVANsi DANI...
CRISTINA: , RAZVANsi DANI...  si mai avem...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: il avem pe BADEA din seara asta...
CRISTINA: Stiri de dimineata...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da'...[neinteligibil]... nu?
CRISTINA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Ca putea in seara asta...
CRISTINA: Da, bine, ca e reluarea... iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da... dar vorbeste te rog cu RAZVAN si DANI.
CRISTINA: Da, vorbesc, vorbesc cu RAZVAN.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Deci, daca vezi ca nu iti raspund acum, pune-ti ceasul dimineata...
CRISTINA: il... ii las mesaj... ii las mesaj, oricum, eu dimineata... Noi avem o filmare la opt de dimineata, o sa ma duc eu pe la ei, inainte sa inceapa.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Ok, perfect! Da, bravo! Deci... poate sa-i spuna... Domne, ideea e urmatoarea, iesim la inaintare, absolut cu totu', cu totu' cu totu, cu totu'..."
 CRISTINA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si ANTENA 3 a facut astazi, dar de maine hai sa facem si noi, si vorbeste si cu... sau lasa ca vorbim in rest, dimineata, ideea e sa faca maine astia, ca n-apucam sa vorbim cu ei mai mult de atat." 

Fragmente dintr-o convorbire intre Camelia Voiculescu si "Iza" (31.05.2013, ora 00.45.01)

VOICULESCU CAMELIA RODICA: Buna seara! Stii ce vroiam, sa facem maine, de exemplu, la ,RAZVAN si DANI, la ,ACCES DIRECT, nu neaparat la CAPATOS, CAPATOS e mai... ma rog, da' pana la urma si la CAPATOS, si mai mult de atat, sa... am vorbit si cu JURA sa incercam si noi sa facem un mesaj al vedetelor sau niste testimoniale, sa ambalam cumva totusi lucrurile, ca ANTENA 3 a facut astazi dezbateri pe subiectul asta, toata ziua, deci, deja oricum subiectul este foarte cunoscut...
IZA: Da...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Aa... si atunci si ANTENA 1 si ANTENA 2 sa faca la fel, sa ga... CRISTINA a zis ca pana maine vine cu cateva idei de astea, de ambalat...
IZA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa vorbim si cu CRISTI IONESCU, sa vedem cum sa le traducem, pentru telespectatori, ca nici nu trebuie acum sa facem din asta...
IZA: iham...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Mai mult decat e cazul.
IZA: Da.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: A... stii, adica sa... haide sa... oricum, ziua de maine e foarte importanta...
 IZA: Da...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si... aa...
IZA: Pai, ne gandim. Oricum veneau si vedetele maine, sa vorbeas... sa vorbim cu ele...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Asa, perfect!
IZA: Da, si...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Si sa-mi faci si mie lista, daca vrei sa vorbesc cu cateva dintre ele.(...) 

Fragmente dintr-o discutie intre Camelia Voiculescu si Dan Voiculescu din 31.05.2013, orele 11.02:

VOICULESCU CAMELIA RODICA: Hai sa-ti zic ce dau la tehnic mai departe.
VOICULESCU DAN: Da, te rog! Te rog! Te rog!
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Cazul SORIN ALEXANDRESCU, nu intru pe fond, astept foarte rapid o decizie obiectiva a judecatorilor, dar pana acum acest caz are toate datele unui abuz. Si aicea cu punctul unu: SORIN a fost ridicat de pe strada fara sa fi fost citat. Doi: este anchetat de o insta...institutie care nu are competenta in acest caz. Trei: conform avocatilor i s-au incalcat toate drepturile la aparare. Nu i s-au prezentat nicio proba si nu a fost lasat sa declare ce stie, desi a solicitat acest lucru. Astea sunt toate de la avocati.
VOICULESCU DAN: Bun.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Asadar unui om, nu conteaza numele si locul de munca, i s-au ingradit libertatea si drepturile civile, fara a i se comunica motivul concret, fara a i se prezenta fapta pentru care a fost ridicat de pe strada. Fetita lui a aflat de la televizor ca tatal sau a fost retinut. Asta este statul de drept, asta este un demers european si democratic? in aceste conditii trebuie evaluat atent daca se incal...trebuie evaluat atent daca nu se incearca intimidarea presei independente prin abordari violente si arbitrare. Sunt convins ca SORIN ALEXANDRESCU are taria de a depasi acest moment indiferent de solutia justitiei. Ma tem insa ca presa din Romania, obsedata de rivalitati consumate de mize financiare si politice, rateaza un moment decisiv pentru garantarea propriei libertati. Cei care folosesc cazul ALEXANDRESCU pentru maruntele rafuieli de presa sunt instrumente naive ale unui sistem de presiune, care a dovedit deja, ca poate incalca vointa liber exprimata a optzeci si sase la suta dintre romani. Optzeci si sapte. intr-un asemenea sistem, demersurile civile ale fiecarui cetatean pot fi oricand incalcate, chiar si drepturile celor care astazi isi continua miop, razboiul personal cu VOICULESCU. Eu sunt mereu aici, ma pot rafui, se pot rafui cu mine mereu, dar de data aceasta nu e vorba despre mine, ci este mai degraba vorba despre ei. Cei care astazi aleg sa ignore datele obiective ale un...ale acestui abuz sunt autorii morali ai unui precedent periculos pentru intreaga societate romaneasca. Daca directorul unei televiziuni este umflat, intre ghilimele, de pe strada, cu incalcarea unor drepturi findamentale, consacrate de legislatia interna si internationala, ce garantii civile are un medic, profesor sau politist? Repet, nu ma preocupa...Repet, nu ma pronunt pe fond. Acesta este rolul justitiei. Si am incredere intr-o decizie corecta bazata pe probe, nu pe presiuni. Justitia trebuie respectata, abuzul trebuie combatut.
VOICULESCU DAN: Da, e foarte buna, o singura fraza as scoate eu. VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da.
VOICULESCU DAN: Si anume...
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Mai la inceput, mai la...
VOICULESCU DAN: Nu, la mijloc asa, aia cu ...[neinteligibil]... Adica ceva cu trustul de presa.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Sunt..Stai putin! Asta: in aceste conditii trebuie evaluat atent daca nu se incearca intimidarea presei independente.
VOICULESCU DAN: Asta!
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Prin abordari violente si arbitrare. Ok!
VOICULESCU DAN: Da.
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Da, asta...
VOICULESCU DAN: Asta ar trebui, ar trebui scoasa!
VOICULESCU CAMELIA RODICA: Ok! (...) 

Fragmente dintr-o discutie intre Camelia Voiculescu si numitul Mihai din 01.06.2013 (ora 08.10)

VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Sa continuam cu... deci stii ca erau promourile alea patruzeci si unu cu "Urmeaza mita in fotbal." Sa vorbesc cu CRISTINA astazi sa faca un promo, alt promo, cu dezvaluirea? Adica ,Dom 'le, OK, asta v-am pro... asta era ancheta... asta e ancheta, s-a transformat in..." Nu mai zicem in ce... in ce... adica cumva...
MIHAI: Eu sa fiu sincer nu stiu... nu stiu nimic ce promo era...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Pai, si asta nu... era un rahat de promo  care zicea...Exact asta zicea, MIHAI: ,Mita in fotbal, trei virgula cinci milioane de euro, ORADEA via BUCURESTI." Adica de la RCS la DRAGOMIR, de la TESA via DRAGOMIR, ca el e cu ORADEA.
 MIHAI: Da.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Asta e tot ce zicea promo.
 MIHAI: Aha!
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Pentru ca exista aceste materiale care intr-adevar asta dovedesc. Ar fi culmea, stii, ca acum RCS-ul zice ca e un contract legal. Normal ca e legal contractul in sine, ca e un contract semnat, cu clauze, da' este mita. Adica na!
MIHAI: Mda!
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Treaba lor, asta altcineva analizeaza, daca vrea sa analizeze, daca e mita sau nu, ca si asta e alta... dar ma gandeam sa continuam pe ANTENA 1, sa facem un promo in care sa spunem: ,RCS-RDS mita lui MITICA DRAGOMIR cinci milioane de euro." Promo, pur si simplu... conform cu acest... nu stiu. Si sa dam un argument. Adica sa se vada ca nu e nicio aberatie, nicio minciuna. Da' acum tu poti sa zici: ,Dom 'le, da' de unde stii tu ca e mita? Ca nu s-a dovedit ca e mita." Dar toti avocatii ne-au spus ca e mita.
 MIHAI : Eu... eu... eu, acum ca-mi spui tu, da' nu stiu, eu n-am vazut promo si nu stiu despre ce e vorba, dar eu cred ca... eu cred ca in momentu' de fata pentru toata lumea lucrurile incep sa devina clare pe fond. Si nu stiu daca e nevoie neaparat de promouri, care sa spuna asta.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Da, da' stii ca pe ANTENA 1 noi nu spunem nimic si atunci noi... Ideea e asa: ce sa faca ANTENA 1? Si am stat si m-am gandit. Sa continue campania cu subiectul respectiv, pe care il incepuse. De ce sa-1 oprim? La presiunile lor sa-1 oprim? Ca pana la urma, ANTENA 1 isi informeaza publicul ei...[neinteligibil]... Urmeaza un promo...
MIHAI : Ca trebuie sa-si informeze publicul ei, de acord, foarte de acord, intrebarea este...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Cum.
MIHAI ... cum.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Da. Si asta este... noi stiri n-avem, croll putem sa punem, da' este deranjant un pic, la programul pe care...
 MIHAI: Sigur.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA :... ca n-are legatura.
MIHAI: Sigur.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Tu vrei sa razi cand te uiti la ,Razvan si Dani" si cand colo vezi acolo jos foarte... o informatie foarte serioasa, care e in contradictie cu starea ta si atunci singurul moment in care poti sa comunici cu publicul tau este in promo si in calupul de publicitate, unde omul are alta stare, e dispus sa afle alt gen de informatii. Plus ca sunt destul de dese si o campanie de promouri e buna. Si atunci ma gandeam: ori sa continuam asta, ori pur si simplu sa facem... sa luam aceasta declaratie, dar este prea serioasa si nu are legatura... adica aia pentru clienti. Aia daca o dam pe ANTENA 3 si o punem pe site este absolut suficient. Clientii cei mai multi se uita la ANTENA 3, nu la ANTENA 1. Dar, totusi, pentru publicul nostru, care e mare si important, trebuie sa ajungem la el. Si eu de asta m-am gandit... Daca ai alta idee... Eu m-am mai gandit la niste actiuni de BTL, da' n-are rost, adica...[neinteligibil]... pur si simplu, da' n-are... sunt altceva. Si astea trebuie facute individual, sunt... ma rog, nu cred ca trebuie facute evenimente din astea cu foarte multi... a... oameni.
MIHAI : Eu cred ca... a... ANTENA 1 tre' sa comunice, in mod evident, cu publicul. Problema este ca eu nu stiu cat de mult poate comunica, sa zicem, intr-un promo. Pentru ca un promo e cat un promo.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Da.
MIHAI : Si nu stiu daca nu cumva este mai degraba... cum sa zic eu?!... sa pui ceva, da' nu prea reusesti sa spui mult intr-un promo... a... si daca... daca... VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Sa stii ca daca faci un promo de un minut sau de treizeci de secunde, hai sa zicem patruzeci de secunde-patruzeci si cinci, ai... daca stii sa le faci ca lumea, poti sa spui foarte bine.
MIHAI: Da' eu cred ca spune bine...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Adica nu stiu... Hai, spune-mi tu alta varianta! Da.
MIHAI: Eu cred cel mai bine... astazi niste Observatoare...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA: Da.
MIHAI: Nouasprezece si nu numai...
 VOICULESCU CAMELIA-RODICA . Da.
MIHAI: Cred ca acolo trebuie comunicat cel mai bine.
 VOICULESCU CAMELIA-RODICA : Corect.
MIHAI: Si cu cat comunicarea... cum sa spun eu?!... in momentul de fata este non agresiva si... adica astia in mod evident vor transforma si ANTENA 1 si celelalte canale in victima. Pentru ca deja au inceput sa faca asta...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : ihi!
MIHAI: Si eu de aici, de la aceasta premisa as pleca.
VOICULESCU CAMELIA-RODICA: ihi!
MIHAI: Si aceasta comunicare nu cred ca trebuie sa fie pe masura agresivitatii lor, pentru ca nici nu poate sa fie.
 VOICULESCU CAMELIA-RODICA : ihi!
MIHAI : Si cred ca trebuie sa fie... a... intr-o varianta in care sa fie comunicata... cum sa spun eu?!... la un...
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : OK! Auzi?! Arunci, hai, te rog eu din suflet, ca voi stiti. Aici chiar voi stiti sa faceti asta. Haideti sa construim, tot asa, un comunicat pentru SIMONA GHERGHE de exemplu, care stie sa citeasca stiri foarte bine, dar care reprezinta acum ANTENA 1 si are un public foarte bun si e foarte OK, calda, normala, nimeni nu o poate acuza de toate prostiile de care ne acuza astia pe noi si sa o punem pe ea sa citeasca de... sa vina la doisprezece la ser... la unsprezece, la oricat la serviciu, sa citeasca un comunicat de la ANTENA 1 pentru telespectatorii ANTENEI 1 pe filozofia asta a ta...
 MIHAI: Mda!
VOICULESCU CAMELIA-RODICA : ... si, pur si simplu, intr-adevar sa-1 dam in toate grupajele de stiri. Si daca iese foarte bun, putem sa-1 dam si pur si simplu, nu stiu, intre programe. intre calupul de publicitate si program, dam comunicatul. Dar ai dreptate, trebuie sa fie foarte... eu nu-mi dau... tu, numai tu poti sa le dai directia asta de... exact cum spuneai, non agresiv, pentru ca nu putem sa fim la fel de agresivi ca ei si pe o platforma... Da, e foarte frumos asa, ce ai spus. Adica mie imi suna bine ca telespectator si atunci automat...
 MIHAI: Da. Bine. Hai, ca incerc sa vorbesc cu oamenii sa vedem ce... (...) 

Fragmente dintr-o discutie intre Camelia Voiculescu si consilierul pentru probleme de comunicare, Alexandru Popa, discutie care, potrivit procurorilor, "descrie care era unul dintre scopurile intregii campanii media" (01.06.2013, ora 09.14): 

VOICULESCU CAMELIA-RODICA :... au reusit sa... sau incearca sa denigreze grupul. ,Stati linistiti, va livram in continuare divertisment de calitate, va intereseaza informatiile, va uitati la ANTENA 3, va asteptam diseara cu nu stiu ce film" Adica eu as face o chestie care intr-adevar sa le dau... cand se termina comunicatul sa zica: ,¬Ba, ce... nenorocitii aia". Deci putina victimizare. ,Dar astia sunt puternici, nu au astia nicio treaba, da' uite, ba, ce chestie." Stii?! Pentru ca oamenii cu care vorbim noi sunt de natura tabloida. Ei asa gandesc, lor trebuie sa le dai senzatia. Asta e... inca o data, asta e parerea mea. Daca crezi ca nu e bine, gandeste-te, facem cum e bine. Eu vreau doar sa facem lucruri. Orice. Daca tu imi propui, uite: ,Hai sa nu mai facem asta, hai sa facem un promo." Facem un promo pe care il dam intre programe, in care spunem ANTENA 1 este cum este sau face ce face sau... Eu cred ca e nevoie de putina victimizare foarte, foarte destept facuta.
POPA ALEXANDRU : Ne-am victimizat deja. Deci chestia asta ca suntem... ne-am victimizat foarte tare de doua zile..


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…