STB: Tramvaiele liniilor 1, 10 şi 41 vor circula pe tot parcursul nopţii de Paşti

STB: Tramvaiele liniilor 1, 10 şi 41 vor circula pe tot parcursul nopţii de Paşti

Tramvaiele liniilor 1, 10 şi 41 vor circula pe întreg parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, cu interval de succedare extins, informează Societatea de Transport Bucureşti.

De asemenea, de vineri până luni, dar şi miercuri, 30 aprilie, mijloacele de transport ale STB vor circula după un program corespunzător unei zile de week-end.

Marţi, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de week-end, suplimentat cu aproximativ 25%, cu excepţia liniilor regionale, care vor circula normal.

Cu ocazia desfăşurării Slujbei de Înviere la Biserica Sfânta Treime Ghencea de pe strada Mihail Sebastian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 19:00-04:00, traficul rutier va fi restricţionat total între Strada Novaci şi Calea 13 Septembrie.

În acest context, STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, astfel: linia de autobuz 173 va funcţiona sâmbătă, începând cu ora 19:00 până la retragere, pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, apoi traseul de bază.

De asemenea, linia de autobuz N120 va funcţiona în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 00:00-04:00, pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, apoi traseul de bază. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...