Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

STB: Tramvaiele liniilor 1, 10 şi 41 vor circula pe tot parcursul nopţii de Paşti

Tramvaiele liniilor 1, 10 şi 41 vor circula pe întreg parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, cu interval de succedare extins, informează Societatea de Transport Bucureşti.

De asemenea, de vineri până luni, dar şi miercuri, 30 aprilie, mijloacele de transport ale STB vor circula după un program corespunzător unei zile de week-end.

Marţi, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după un program corespunzător unei zile de week-end, suplimentat cu aproximativ 25%, cu excepţia liniilor regionale, care vor circula normal.

Cu ocazia desfăşurării Slujbei de Înviere la Biserica Sfânta Treime Ghencea de pe strada Mihail Sebastian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 19:00-04:00, traficul rutier va fi restricţionat total între Strada Novaci şi Calea 13 Septembrie.

În acest context, STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, astfel: linia de autobuz 173 va funcţiona sâmbătă, începând cu ora 19:00 până la retragere, pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, apoi traseul de bază.

De asemenea, linia de autobuz N120 va funcţiona în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 00:00-04:00, pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Şos. Progresului, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, apoi traseul de bază. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING USR / PLUS a câştigat Bucureștiul cu 46%! PNL s-a impus în Transilvania, PSD e pe primul loc în Moldova…

2 LIVE Primele rezultate provizorii după numărarea a 90.07% din voturi: PNL conduce, PSD pe doi, USR / PLUS pe tre…

3 OFICIAL USR / PLUS va câștiga alegerile europarlamentare! La ora 15.30: PSD-25,4%, USR / PLUS-23,6%, PNL-22,8%

4 ALERTĂ Mama primarului PSD al Constanței, dusă la poliție după ce a fost prinsă sustrăgând 5 buletine de vot!

5 Primul semnal. Rezultat alegeri europarlamentare Noua Zeelandă. Alianța USR / PLUS–64%, PNL–17%, PSD–6%

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan