Steaua, val de ironii pentru Dinamo și FCSB: „Clonele și-au unit forțele. Era prea mult să găzduim atâția trădători”

Steaua, val de ironii pentru Dinamo și FCSB: „Clonele și-au unit forțele. Era prea mult să găzduim atâția trădători”

Suporterii lui FCSB și Dinamo și-au unit forțele în timpul deby-ului de sâmbătă seara, înjurând la unison formația CSA Steaua. Militarii au reacționat imediat, prin intermediul a două grupări de ultrași.

Fanii Stelei, replici dure pentru FCSB și Dinamo. Foto ProSport

În startul partidei, câștigate de FCSB cu 2-1, suporterii din PCH și cei din Peluza Nord au făcut un pact și au scandat trivialități la adresa Stelei. Replicile fanilor grupării Armatei au venit repede și au fost extrem de acide, suporterii „militarilor” numindu-le pe FCSB și Dinamo „două clone”.

„Păcat că derby-ul clonelor a ajuns să murdărească un stadion fără nicio vină, cum e Arcul De Triumf. Totuși, e foarte bine că jegul acestor suporteri de nimic, care au ales să susțină niște clone, ajungând chiar să înjure cluburile cu care tot zic că țin, nu va spurca Stadionul Steaua. Ar fi fost prea mult pentru stadionul nostru să găzduiască atâția trădători infecți.

Râd de FCSB că nu a putut să umple un stadion mic

Astăzi, suporterii clonelor fcsb și ddb și-au unit forțele ca să înjure împreuna Steaua. O dovadă că clubul nostru a făcut o alegere bună atunci când a trimis la gunoi solicitările oilor”, au scris pe Facebook cei din „Steaua Liberă”.

Ei au fost susținuți de fanii din gruparea AS47, care i-au ironizat pe rivalii de la FCSB, în special pentru faptul că n-au putut umple „Arcul de Triumf”, în ciuda invitațiilor distribuite gratuit în galerie: „Realitatea e că toate acele invitații nu au putut umple un stadion. Sau «galerie", aşa se scrie mai nou în loc de invitație. Oare se mai plătesc taxe pe acele invitații? Oare domnul Ciolacu este mândru când legitimează furtul de identitate?”.

Partida dintre FCSB și Dinamo, derby-ul din etapa a 2-a a Superligii, s-a încheiat sâmbătă seara cu victoria roș-albaștrilor cu 2-1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?