Ștefan Bănică Jr., despre apariția copiilor săi într-o nouă serie„Liceenii“: „Când și dacă se va întâmpla, voi fi primul care o să vă anunțe “

Ștefan Bănică Jr., despre apariția copiilor săi într-o nouă serie„Liceenii“: „Când și dacă se va întâmpla, voi fi primul care o să vă anunțe “

Irina Margareta Nistor a anunțat într-o emisiune de radio că o nouă serie a filmului „Liceenii“, în care vor juca doi dintre copiii lui ștefan Bănică, va fi produsă în curând. Artistul a infirmat informațiile.

Ștefan Bănică a infirmat că Violeta și Ștefan vor juca în continuarea filmului „Liceenii“

Zilele trecute, când s-au împlinit 40 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai îndrăgite filme românești, criticul de film a anunțat că o continuare a celebrei pelicule urmează să fie făcută în curând.

Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai ( Constantin - n.r.), cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a spus criticul de film la postul de radio București FM.

Ștefan Bănică a negat această informație printr-un mesaj postat pe conturile sale din rețelele sociale, alături de o poză din filmul „Liceenii“.

M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei «Liceenilor» și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa.

O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria «Liceenilor», dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe“, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Instagram.

Și Andreea Marin, fosta soție a artistulului, mama Violetei, a infirmat, declarând că Violeta „are alte priorități“, potrivit Fanatik .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...