Ștefănescu: Acțiunea împotriva lui Shhaideh - o ultimă zvâcnire în bătălia dusă de rămășițele binomului împotriva PSD

Ștefănescu: Acțiunea împotriva lui Shhaideh - o ultimă zvâcnire în bătălia dusă de rămășițele binomului împotriva PSD

Acțiunea îndreptată împotriva vicepremierului Sevil Shhaideh reprezintă o parte a unui plan îndreptat împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, a declarat vineri secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu, în contextul chemării la DNA a ministrului Dezvoltării.

 "Suntem pur și simplu stupefiați! În plin scandal național ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susținut de înregistrări, filmări, declarații incendiare din interior, scandal care este preluat până și de presa internațională, rămășițele fostului binom, în loc să-și prezinte în bloc demisiile de urgență, continuă bătălia nu numai împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, ci pur și simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăți fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică și, nu în ultimul rând, pentru asanarea instituțiilor statului", susține Ștefănescu, într-o declarație transmisă vineri AGERPRES.

În opinia sa, operațiunea îndreptată împotriva liderului PSD se desfășoară prin intermediul Direcției Naționale Anticorupție.

"Pentru că există tot mai multe informații că rămășițele binomului ce se simt amenințate de campania de curățare a sistemului, declanșată de PSD, acționează coordonat împotriva lui Liviu Dragnea, președintele partidului, printr-o adevărată operațiune desfășurată în mod special prin intermediul DNA și a acoperiților din presă. Adică, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se visează președinte al PSD, prim-ministru sau chiar președinte de țară, în echipă cu Coldea, Kovesi și recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resurse pe care le mai au în sistem. Iar acțiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD", mai precizează Ștefănescu.

El susține că social-democrații cunosc acest plan și primesc informații chiar din interiorul a ceea ce ei numesc "statul paralel".

"Știm de mult despre acest plan, suntem informați chiar și din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate 'odioșeniile' pe care le pun la cale și îi anunțăm public că nu vor avea nicio șansă să ducă acest plan până la capăt. Și în perioada imediat următoare este posibil să cerem revocări, demisii și anchete vizavi de toate declarațiile șocante apărute în ultimele săptămâni. Pentru că nu vom abdica niciodată de la promisiunile făcute românilor: democratizarea reală a României și aducerea în matca constituțională a tuturor instituțiilor statului. Punct", conchide Codrin Ștefănescu.

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh s-a prezentat vineri la DNA. La ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, ea a declarat că a fost chemată pentru a i se comunica faptul că are calitatea de suspect într-un dosar de corupție .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”