STENOGRAME INCENDIARE: „Ciorile astea nesimţite”, „Două cuțite în gât la procurori şi mă p*ş pe ei”!

STENOGRAME INCENDIARE: „Ciorile astea nesimţite”, „Două cuțite în gât la procurori şi mă p*ş pe ei”!

Comisarul.ro vă prezintă stenograme incendiare din dosarul în care sunt urmăriţi penal deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. Pline de un limbaj obscen, stenogramele conţin şi ameninţări la adresa procurorilor şi relevă un dispreţ faţă de comunitatea pe care deputaţii o reprezintă. 

Deputatul Nicolae Păun și-a sunat "cumătrul", pe deputatul Mădălin Voicu, să-i spună să dea telefon la Finanțe pentru a fi  primit cu scopul de a obține amânarea proprilor pentru banii încasați pe hârtie de romii defavorizați. 

Amânarea era necesară până la promovarea proiectului de lege privind anularea contributiei de asigurari de sanatate pentru anumite categorìi de persoane fizice 

În interceptări, Mădălin Voicu îi cere bani lui Nicolae Păun. Banii delapidați proveneau în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile și din cofinanțarea asigurată de la bugetul de stat.

Mare parte din bani au rămas la liderii Nicolae Păun, la deputatul Mădălin Voicu și la soția acestuia, Carmen. Prejudiciul total este de șase milioane de euro.

DNA cere Camerei Deputaților reținerea și arestare celor doi deputați. În dosar sunt inculpați și șefii ANAF, Gelu Diaconu și Mihai Vătășoiu

Preşedintele Partidei Romilor îi numeşte pe membrii comunităţii rome "ciori nesimţite": 

PAUN NICOLAE  il contacteaza pe vicepresedintele ANAF,  Gogancea-Vătăşoiu Mihai cu care poarta urmatoarea discutie: Vă salut, domnul deputat!

PĂUN NICOLAE:  Am onoarea, domnul preşedinte! Cu stimă şi deosebit respect! Iertaţi-mă, mă puteţi primi şi pe mine mâine sau când credeţi dumneavoastră? DOMNUL:  Categoric, da. Sigur da.. Mâine, dar cred că nu aceeaşi problemă, vorbim altceva...

PĂUN NICOLAE:  Ba da, aceeaşi problemă

DOMNUL:  Aceeaşi problemă? PĂUN NICOLAE:  Păi, nu, noi avem amendamentul formulat, dar am înţeles că s-a dar drumul de la teritoriu, au început deja să le dea drumul.

DOMNUL:  Păi, ok, amendament...... Când facem corecţia! Sunt colegii la cameră? Avem chestia aia cu venitul. CAS-ul de plătit pe veniturile... nevenituri, aia care...

PĂUN NICOLAE:  Da, da, da. Păi, aia... aia e discutată deja.

DOMNUL:  Păi, da, da, nu, dar...

PĂUN NICOLAE:  Acuma, n-a băgat-o, e  la Comisie, n-a băgat pe ordinea de zi.

DOMNUL:  Aşa. Şi de ce n-o bagă pe ordinea de zi?

PĂUN NICOLAE:  Păi, astăzi încercăm să vedem de ce nu se bagă pe ordinea de zi.

DOMNUL:  OK., vorbim săptămâna viitoare. Vorbesc şi eu cu colegii, să-mi fac un inventar, dumneavoastră aveţi... Sau vreţi înainte de 1 mai să...?

PĂUN NICOLAE:  Nu, nu, nu, săptămâna viitoare.

DOMNUL:  Oricum, mi-aţi dat, nu, mi-aţi tema, ştiu eu despre ce e vorba. Vreau să văd cât de mare-i dimensiunea crimei, că înţeleg că au plecat hârtiile şi vă asaltează, vă reasaltează...

PĂUN NICOLAE:  Ne reasaltează, da, iar ne iau... Eu i-am calmat un pic, le-am spus, băi fraţilor, staţi o secundă...

DOMNUL:  Păi, nu, arătaţi-le că e vorba de o rezolvare, doar atât că ea n-a fost pusă-n operă. Şi dacă se încadrează în aia, aia e.

PĂUN NICOLAE:  Păi, nu, nu, se încadrează sigur toată lumea, numai că...

DOMNUL:  Au o hârtie cu care ulterior apariţiei modificării, o să producem efectele.(…) 

Ulterior, Paun Nicolae contacteaza reprezentanti din teritoriu ai Partidei Romilor, carora le solicita sa colecteze deciziile de impunere emise de catre ANAF, dupa cum urmeaza

Da, şefu'.

PĂUN NICOLAE:  Cătălin, pe zona Moldovei...R:  Da….PĂUN NICOLAE:  Puneţi coordonatorii, la Iaşi, ştii pe cine, la Neamţ, la Bacău, la Suceava, la Vaslui, că sun eu în celelalte zone, să ia legătura în teritoriu să vadă dacă cumva apar hârtii de la ANAF-uri. Băi frate, fără niciun comentariu, indiferent de situaţia în care apare, să ne dea hârtiile şi le rezolvăm noi……..R:  Am înţeles…..PĂUN NICOLAE:  Să ne comunice hârtiile, ordinele de pe mail dacă apar, dacă nu le dă pe mail, le transmite poştal...PĂUN NICOLAE:  Băi, cap ştrumf! Sună-ţi liderii din teritoriu, atât Tulcea, cât şi Constanţa, mă refer la sucursale,  la oraşe, la astea, dacă apar hârtii de la ANAF-uri... Ăştia se pare că au dat drumul iarăşi necontrolat.................PĂUN NICOLAE:  Păi, nu, mă, dar tu n-ai sunat liderii. …

Discuție Voicu/Păun despre INTERVENȚIA la ministrul Finanțelor

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN:  Da, cumetre………..

PĂUN NICOLAE:  …….nu poţi să suni la Finanţe acuma să mai mă primească, să mai stau o dată de vorbă cu el legat de-o treabă?........

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN:  Băi, pot să-l sun. să te programeze………

PĂUN NICOLAE:  . Şedinţa de Guvern e mâine, nu? ………..

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN:  Da. Şi e şi plen mâine.  îl sun de astăzi ca să te programeze pentru şi te anunţ, da?.....

PĂUN NICOLAE:  Îhâm... 5 minute.........

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN:  Da, mă, înţeleg. Dacă poate să te primească azi, te sun imediat …...

PĂUN NICOLAE:  Exact. Bun..

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN:  Bine. …….

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN:Ce telefon ai, f...-m-aş pe el! ..

PĂUN NICOLAE: Da, da, da, te aud..

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Deci du-te acuma, că te aşteaptă. 

PĂUN NICOLAE: Mă duc acuma.

VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Hai!

Mă scuzați Nicolae Păun sunt este vorba de Plx 286/2015 Proiect de lege privind anularea contributiei de asigurari de sanatate pentru anumite categorìi de persoane fizice - este proiect al Guvernului. Cu stimă și respect. Nicolae Păun.

VOICU MĂDALIN-ŞTEFAN  către  Nicolae Paun:

Poţi s-o rogi pe dna.Florentina, sa-mi dea banii, maine, in avans? Am multe prbl. Te rog sa intelegi ! Multumesc….Poti sa vorbesti luni, cu Florentina, sa-mi avanseze banii, pe iunie? Multumesc. 

Faptul ca incasarea sumelor de bani de catre Madalin Voicu de la Partida Romilor condusa de deputatul Paun Nicolae nu are la baza o justificare legala, ci doar remuneratia pentru interventiile deputatului Madalin Voicu asupra unor diferiti  demnitari si functionari publici reiese din intre  PAUN NICOLAE, si  Rotariu Florentina: ROTARIU FLORENTINA: Da. PĂUN NICOLAE: Deci eu sper că pe asta a lui Mădălin nu ai trecut-o.ROTARIU FLORENTINA: Nu. Nu! Păi, nu ştiţi că... De ce v-am întrebat azi?

PĂUN NICOLAE: Şi oricum noi trebuie să ne reaşezăm şi cu salariile, şi cu astea, şi nu putem să mai oferim 4.000 de lei, că oricum nu se întâmplă nimic.

Contabilă : Ştiu. Păi, şi aşa am avut discuţii cu el. Că iniţial i-am spus să scrie măcar două-trei articole pe lună...PĂUN NICOLAE: Nu mai, lasă, să ne lase în pace! Domnu', lăsaţi-ne, mergeţi!

Contabilă : Mda. Oricum, staţi aşa, că contractul lui se şi închide dacă nu mă înşel acum. Ar trebui să facem altul.

PĂUN NICOLAE: Nu, nu mai facem altul. S-a închis. Păi, trebuie să facem... Păi, nu mai putem să mai facem altul, pentru că nu se justifică ce faceţi.

Contabilă : Deci Voicu Mădălin deja se... adică la 01.12 s-a închis. Mai are luna asta.

PĂUN NICOLAE: Păi, perfect. Luna asta, după care nu putem... dacă ... Nu ştim, domnu', că avem alte treburi, o să vedem după congres... Nu, vedem la sfârşitul anului, nici nu-i pomeneşti de nimic, de niciun congres. Nu ştiu, vedem la sfârşitul anului.

PĂUN NICOLAE: ….Fir-ar ale dracului de proiecte, că v-am spus că astea o să ne... ne mănâncă capul proiectele astea! …. Că nici ei nu înţeleg şi că erau ăştia îmbrăcaţi prin fuste pe acolo şi întreba de antreprenoriat social. Şi ea le-a zis, dom'le, da întrebaţi de antreprenoriat social pe ăştia? Păi, ăştia nu ştiu, se sperie dacă le spuneţi asta…PĂUN NICOLAE: Păi, dacă ăia nu ştiu să se iscălească...!....: Nu ştiu să scrie….PĂUN NICOLAE: Da, da. D'apăi să mai fie pe antreprenoriat social, Doamne, ferească-ne Dumnezeu! …Au fost în jur de 45-50 de persoane chemate. ……PĂUN NICOLAE: Foarte bine. Pe ce temă?..........: Pe tema cursului. Dacă au fost cursurile ţinute, dacă şi-au primit banii, cum au aflat de cursuri...

………

VOICU MĂDĂLIN ȘTEFAN: Bine, băi, dar ce avem noi de ascuns? Am făcut ceva?

PĂUN  NICOLAE: Nu avem nimic de ascuns ...[folosește cuvinte obscene-n.n]...Auzi, măi? Fac câțiva ani de viață, de pârnaie, da’ să moară copiii mei, când ies afară, dacă nu, dau două cuțite în gât la procurori și mă p.. pe ei……..PĂUN  NICOLAE: Bă, auzi? Tu n-ai trăit în anii 60, MĂDĂ, cum ești acum. Când ți-am spus eu din primăvară: mă, vezi că ăștia sunt pe noi.

VOICU MĂDĂLIN ȘTEFAN: Bine, bă, și ce să ne facă? Eu nu am afaceri, n-am combinații, n-am șmecherii………PĂUN  NICOLAE: Păi pe tine nu, dar pe mine mă face!

Este extrem de relevant modul in care suspectul Paun Nicolae isi arata dispretul fata de comunitatea pe care o reprezinta in Parlamentul Romaniei, ………nesimţit şi de obraznic”,  “Ciorile astea nesimţite, nu ai văzut aşa ceva! Zici că să stai şi să le faci bine, şi să alergi să le faci bine, să le fie bie, şi uite”, “Nenorociţii naibii”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

5 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...