Steriu (UNPR): Am fost într-o piață cu staff-ul nostru, iar comercianții au crezut că a venit ANAF-ul

Steriu (UNPR): Am fost într-o piață cu staff-ul nostru, iar comercianții au crezut că a venit ANAF-ul

Președintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat marți, într-o conferință de presă organizată la Brăila, că noua legislație în domeniul electoral trebuie amendată până în alegerile parlamentare, pentru că această campanie electorală se desfășoară "într-un anonimat total", motiv pentru care se nasc și situații hilare, de genul uneia prin care a trecut personal.

"Vă dau un singur exemplu, ne-am dus în urmă cu o săptămâna într-o piață într-un oraș din România. Era o piață mică, iar în momentul în care au intrat 30 de oameni însoțiți de candidatul nostru, cu pliante, fără vreun însemn electoral, reacția comercianților a fost să închidă și să plece. Au crezut că a venit ANAF-ul. Ne-am dat seama încă o dată cât de defectă este această lege. De ce niște tricouri pe niște tineri ar fi încurcat în vreun fel? Nu cred că era vreo problemă. De aceea ne propunem ca, deja în iunie, să avem niște amendamente, pentru că altfel, pe aceeași lege, vom fi și în luna noiembrie, la alegerile generale", a declarat Steriu.

Candidatul UNPR la Primăria Brăilei, Marioara Nistor, a relatat faptul că, deși mai sunt câteva zile până la alegerile locale din 5 iunie, încă sunt mulți brăileni care nu știu când are loc scrutinul electoral.

"Ni s-a întâmplat să întâlnim foarte multe persoane care nu știau în ce dată sunt alegerile și ne întrebau pe noi. Asta se întâmplă dacă te duci în campanie cu echipa, fiecare îmbrăcat în alt fel, nici nu se cunoaște că e campanie electorală. De aceea organizația UNPR Brăila am instituit regula că în campanie să se plece îmbrăcați în ie. Le-am luat și băieților și fetelor îmbrăcăminte de acest tip, ca să facem notă discordantă față de ceilalți și, când ne văd acum, oamenii știu și ne spun: voi sunteți de la UNPR!", a spus Nistor.

AGERPRES/(AS — autor: Ecaterina Ignat, editor: Elena Stanciu, editor online: Gabriela Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria