Steve Jobs a murit GÂNDIND ca Olivia Steer

Steve Jobs a murit GÂNDIND ca Olivia Steer

Jurnalista Paula Rusu amintește, într-un articol pe Blogul  personal, că fondatorul Apple a decedat în doar 9 luni de la diagnosticarea cu cancer la pancreas pentru că a ignorat sfaturile medicilor, preferând să apeleze la tratamente alternative.

Steve Jobs, fondatorul Apple, inventatorul iPhone a fost diagnosticat in toamna lui 2003 cu cancer pancreatic. Marele, atotputernicul, bogatul Steve Jobs decide să nu urmeze sfatul medicilor care ii propun să intre deîndată în tratamentul împotriva acestei maladii. Nouă luni, 9, Steve Jobs ingnoră rugămințile familiei, ale prietenilor și se tratează cu acupunctură, sucuri speciale de fructe și legume (altfel sănatoase, dar nu au valoare de tratament luate doar de unele singure), vizite pe la diverși vraci  ori tratamente luate de pe internet! Vă sună cunoscut?

Era unul dintre puţinele cancere care se dezvoltă  încet, unele forme chiar pot fi tratate definitiv, nu o zic eu ci Walter Isaacson în autobiografia lui Jobs.

Jobs a făcut exact ca Olivia Steer, dacă îţi doreşti cu tărie ca ceva să nu existe atunci cumva, prin gândire magică  te vindeci de orice, scrie Paula Rusu pe Blogul său, paularusu.ro.  Numai că după nouă luni cancerul din pacreas s-a extins la ficat şi abia atunci a acceptat operaţia.  Banii l-au ajutat să cumpere un studiu făcut special pentru genomul său din ADN, un tratament personalizat ca la croitor. Numai că atunci cand vorbim de cancer, 9 luni de întârziere a tratamentului pot face diferenţa dintre viaţă si moarte.

Olivia Steer vă învaţă să nu faceţi mamografie fiindcă  “formele agresive de cancer par să între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace.”  Zau?   Mai bine de 3 000 de femei mor anual în România din cauza acestui cancer, o spun statisticile europene, din cele aproape 8 mii diagnosticate…. vi se pare grav? Puţin peste jumătate dintre cazurile aflate în tratament duc la moarte. Gândiţi-vă care sunt şansele fără tratament?

Cat despre vaccinare sau nevaccinare cum va indeamna celebra Olivia, cifrele brute arata asa: 7 cazuri de rujeolă în 2015 versus 675 în 2016, din care trei bebeluşi morţi. (sursa cifrelor: Institutul Naţional de Sănătate Publică)

Copiii nevaccinati ori adulti fac boala, altfel aproape eradicata, imprastie microbul iar copilasii care au murit, sub varsta vacinului antirujeola ROR, au fost pur si simplu ucisi de un virus devenit puternic. Asta e mecanismul.

Priviti spre realitate daca nu vreti sa priviti spre medicamente: media de viata a omului a crescut odata cu descoperirea tratamentelor. E ratiune vs voodoo.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”