Steve Simon, șeful WTA, prima reacție despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Steve Simon, șeful WTA, prima reacție despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Americanul Steve Simon, președintele WTA, se declară de partea Simonei Halep, explicând că el crede în nevinovăția româncei. Seful tenisului feminin e convins că adevărul va ieși în cel mai scurt timp la iveală.

Steva Simon, președintele WTA, e convins că adevărul e de partea Simonei Halep. Foto Gettyimages

Steve Simon s-a pronunțat în favoarea Simonei Halep, după ce românca a fost suspendată provizoriu pentru dopaj. Președintele WTA a discutat cu Halep și este ferm convins că sportiva nu a luat vreo substanță interzisă cu bună știință: „Cred că ea nu a făcut ceva intenționat aici! Acestea fiind spuse, cred cu tărie în programul nostru antidoping și cred că este unul bun, iar jucătoarele noastre îl susțin la rândul lor. Și dacă o întrebați pe Simona, îl susține și ea.

Sunt foarte încrezător că, pe măsură ce trecem prin proces, adevărul va ieși la iveală și ne vom ocupa de el în consecință. Dar am multă simpatie pentru Simona și nu i-aș pune niciodată la îndoială integritatea”, a fost declarația lui Steve Simon, pentru Associated Press.

Mats Wilander, un alt susținător al Simonei

Fost campion la Australian Open, Roland Garros și US Open, Mats Wilander, acum comentator de tenis, se poziționează de partea Simonei Halep. Acesta exclude varianta ca românca să se fi dopat pentru a-și îmbunătăți performanțele din circuit.

Inima mea este alături de Simona Halep. Nu aș pretinde niciodată că o cunosc. Dar am urmărit-o jucând o mulțime de meciuri de tenis de-a lungul anilor și am intervievat-o de câteva ori. Aș spune că, dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele care nu au cum să facă ceva intenționat”, a declarat Wilander zilele trecute.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență