„Știa că îl înșela în timp real”

„Știa că îl înșela în timp real”

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost profund afectat de aventura extraconjugală a soției sale, regina Letizia, care ar fi avut o relație cu fostul ei cumnat. Dezvăluirile au fost făcute de jurnalistul spaniol Jaime Peñafiel în cartea sa „Tăcerile Letiziei”, recent lansată.

În carte, Peñafiel explică că regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, „știa că Letizia îl înșela” datorită rapoartelor pe care le primea de la gărzile ei de corp, care erau obligate să informeze despre locurile unde se afla regina.

„În acea zi, Letizia a fost însoțită de garda ei de corp, care, fără îndoială, ar fi transmis un raport Ministerului de Interne sau Palatului Zarzuela”, a scris jurnalistul, adăugând că regele a fost „devastat și distrus”.

Cartea „Tăcerile Letiziei” dezvăluie inclusiv mesajele secrete ale reginei Letizia și călătoriile ei în New York alături de presupusul amant. Potrivit jurnalistului, regina Letizia a avut multiple escapade amoroase, inclusiv o vizită din 2011 la New York cu Jaime del Burgo, fostul ei cumnat, relatează Libertatea .

„Gărzile de corp care o protejau pe Letizia oriunde și cu oricine mergea aveau obligația de a informa”, scrie Peñafiel. „De aceea, Felipe știa că Letizia îl înșela în timp real, deoarece acele gărzi de corp o însoțesc atât la evenimente oficiale, cât și în afara lor”.

Aceasta ar fi fost una dintre cele două călătorii pe care Letizia, acum în vârstă de 51 de ani, le-a făcut cu del Burgo, cu care a avut o relație înainte de a-l cunoaște pe Felipe în 2002.

Într-un zbor de la Madrid la New York în noiembrie 2012, artistul Cristobal Toral a observat-o pe regina Letizia călătorind cu un bărbat despre care se crede că ar fi del Burgo. Pe măsură ce Toral trecea pe lângă ea în drum spre baie, aceasta și-a ascuns discret fața.

„Faptul că și-a acoperit fața l-a făcut să se îndoiască de cine era, deși cu puțin timp înainte se întâlniseră la Ambasada Spaniei la ONU, unde discutaseră despre pictură”, scrie Peñafiel. „Intrigat, a decis să repete călătoria la baie. Când s-a întors din nou la locul său, ea nu numai că și-a acoperit fața, dar s-a întors spre fereastră”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...