Ştiaţi că senatorii şi deputaţii din Parlament care susţin Guvernul primesc în fiecare an un aşa-zis amendament în valoare de 5-10 miliarde pentru folosul propriu?

Ştiaţi că senatorii şi deputaţii din Parlament care susţin Guvernul primesc în fiecare an un aşa-zis amendament în valoare de 5-10 miliarde pentru folosul propriu?

Toţi senatorii şi deputaţii care au votat menţinerea Guvernului Ponta la putere au primit, de la bugetul de stat, sume care variază între 5 şi 10 miliarde lei vechi. Aceasta este un fel de şpagă ascunsă cu care prim-miniştii României şi-au cumpărat de-a lungul anilor menţinerea la putere şi şi-au asigurat voturile pentru legile dorite. Apogeul a fost înregistrat în timpul Guvernului Tăriceanu când pesediştii s-au umplut de bani. Din taxele şi impozitele plătite de noi, proştii pe care ei, politicienii, ne cred nişte imbecili manipulaţi la tv. Şi Boc tot aşa a reuşit să se menţină în fruntea Guvernului, iar imaginile cu parlamentarii care păreau legaţi de scaune şi refuzau să voteze la moţiunile de cenzură sunt celebre. Doar că atunci măscăriciul de Ponta zbiera ca din gură de şarpe iar acum tace ca un nesimţit. Ce fac jegurile de parlamentari cu banii? Îi fac para-para cu diverşi constructori. Spre exemplu, suma este folosită pentru 5-6 lucrări mici la preţuri supraevaluate, de cele mai multe ori la ţară pentru că este mai greu de verificat, şi, din suma de 5 miliarde, 2 miliarde trebuie să ajungă obligatoriu, şi la negru, la parlamentar. Incredibil, dar adevărat...


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă