Știați că Trompeta a plecat în CONCEDIU ca să NU piardă „bănuții” de rezervare a vacanței?

Știați că Trompeta a plecat în CONCEDIU ca să NU piardă „bănuții” de rezervare a vacanței?

Gabriela Firea, l-a criticat pe președintele PNL București, Cristian Bușoi, că îi reproșează că a plecat în concediu imediat după învestire, adăugând că s-a dus la mare ca mamă a doi copii, la sfatul medicului și ca să nu piardă ''bănuții'' de rezervare a vacanței, relatează Digi24

Firea a spus, într-un interviu la Adevărul live, scrie Digi24, că își rezervase din luna ianuarie vacanța la mare, când încă nu știa că va fi primar și, ''ca mamă a doi copii, de patru ani și de un an'', ca ''senator care a muncit tot anul'', trebuia să-și ducă fiii la mare în iunie, pentru că „ în august e prea cald”.

Ea a mai spus că oricine știe că și medicii îi sfătuiesc pe părinții cu copii mici să meargă la mare.

„Ditamai europarlamentarul (Cristian Bușoi, liderul PNL București – n.r.) se ia de o mamă că duce copiii la mare”, a spus Firea. „E incredibil și cinic”, a continuat fostul senator PSD, referindu-se la liderul PNL București, că în loc să-i întrebe pe consilierii liberali de ce Primăria Capitalei are datorii la RADET, RATB și la contracte de investiții, o atacă pentru că a plecat în concediu.

Cristian Bușoi a scris pe facebook că Firea face lucrurile de mântuială, astfel că, în loc să meargă la Bruxelles după fonduri europene, așa cum a promis, s-a dus în concediu imediat după învestire.

Este a doua oară, în numai trei zile, când această ciudățenie cocoțată pe prostia bucureștenilor în fruntea Capitalei României manipulează ordinar. 

„Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soț, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Așa că cred nu trebuie să primesc lecții de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activități sportive”, a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului „Sportul — disciplină cheie pentru dezvoltarea personală”, în urmă cu două zile...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri