Știrea weekend-ului în fotbalul românesc: Ianis Hagi a dat gol

Știrea weekend-ului în fotbalul românesc: Ianis Hagi a dat gol

Gheorghe Hagi (58 de ani) va disputa, duminică seară (ora 21.00), finala Superligii despre care Adevărul a scris, pe larg, aici. Și, probabil, în orele dinaintea partidei Farul – FCSB, foarte puține vești îl puteau face pe managerul constănțenilor, extrem de crispat în ultimele săptămâni, să zâmbească. Ei bine, fiul lui Hagi, Ianis, a reușit această „misiune imposibilă“.

Ianis Hagi, încântat după golul său de astăzi. FOTO: Twitter

Titular în Hibernians – Rangers (1-3), o partidă fără miză pentru oaspeți – titlul a fost câștigat deja de Celtic – mijlocașul român de 24 de ani a marcat golul de 2-0, în minutul 55. Ianis a fost schimbat, ulterior, în minutul 74. Pentru prestația sa, mijlocașul a fost notat cu 7 de jurnaliștii scoțieni: „Tăcut în prima prima parte a primei reprize, doar a privit. A marcat un gol uriaș pentru moralul său și a fost vizibil emoționat“.

Reușita românului e una specială, în condițiile în care e prima pentru Hagi jr din 18 ianuarie 2022 încoace. Explicația ține de faptul că, într-o partidă cu Stirling Albion, disputată pe 21 ianuarie 2022, Ianis s-a accidentat grav. Și a stat pe tușă mai bine de 8 luni, revenind pe teren, într-un meci oficial, abia pe 28 ianuarie 2023. În acest sezon, Ianis Hagi a adunat zece meciuri în tricoul celor de la Rangers.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...