ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 APRILIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 APRILIE

* Premierul Sorin Grindeanu a declarat că trecerea la moneda euro va fi posibilă numai după ce veniturile obținute de români vor fi aproape de cele ale cetățenilor din alte state membre ale Uniunii Europene.

* Starea de sănătate a Regelui Mihai este stabilă, informează site-ul romaniaregala.ro. "Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestății Sale detașați în Elveția și de două măicuțe ortodoxe", precizează sursa citată.

* Dinu Pescariu s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat de procurori într-un dosar de corupție. La DNA a venit și omul de afaceri Claudiu Florică.

* Polițiștii au aplicat, în weekendul de Florii, aproape 25.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.000.000 de lei, și au reținut peste 1.000 de permise de conducere, în cadrul acțiunilor pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii de evenimente negative.

* Agenția Națională de Integritate a anunțat că a constatat în cazul a 13 actuali și foști aleși locali, printre care trei primari, starea de incompatibilitate sau existența conflictului de interese de natură administrativă.

* Patriarhia Română se roagă pentru victimele atacurilor teroriste asupra creștinilor din Egipt, subliniind necesitatea ca oamenii să înțeleagă că pot și trebuie să trăiască în pace și în armonie socială indiferent de religie.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea

5 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…