ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 MAI

* Judecătorii de la Curtea de Apel București au dispus începerea procedurilor de verificare a averilor deținute de torționarii disidentului Gheorghe Ursu, în vederea identificării bunurilor și sumelor de bani pentru plata despăgubirilor.

* Deputatul Cătălin Rădulescu a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului General pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

* Copilul din Teleorman salvat din puț va fi externat miercuri din Spitalul "Grigore Alexandrescu", a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Raluca Alexandru. Potrivit acesteia, copilul are o stare generală bună.

* Fostul premier Dacian Cioloș și o parte din echipa guvernului său invită cetățenii să se înscrie în Platforma România 100, "o mișcare cetățenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic și politic românesc și atingerea adevăratului potențial de dezvoltare a României".

* Elevii români au obținut o medalie de aur și două de argint la Olimpiada Asiatică de Fizică, desfășurată între 1 și 9 mai la Yakutia, în Federația Rusă.

* Inspectoratul Școlar al Municipiului București a publicat pe site ( ismb.edu.ro ) Broșura pentru admiterea în învățământul liceal și profesional, inclusiv dual.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...