ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 10 MARTIE

Primăria Capitalei a informat că, după aprobarea Planului de Mobilitate Urbană, vor putea fi accesate fonduri europene de până la 220 de milioane de euro, dintre care 150 de milioane de euro pentru reformarea transportului public.

* Dezvoltarea cooperării militare bilaterale în diferite domenii între România și Israel s-a aflat pe agenda discuțiilor purtate de o delegație condusă de generalul-maior Paul Hurmuz, locțiitorul șefului Departamentului pentru politică de apărare și planificare, care a participat, în perioada 8 — 10 martie, la Tel Aviv, la o nouă rundă a Dialogului Strategic româno-israelian în domeniul apărării.

* Femeile sunt încă subreprezentate în carierele din domeniile Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică, a afirmat Cristina Cristoloveanu de la Biroul de Informare al Parlamentului European în România, în cadrul dezbaterii "Modele feminine în știință și cercetare". Și europarlamentarul Viorica Dăncilă a susținut că discriminarea de gen este o realitate în domeniile Științelor și Cercetării, ca și în alte domenii.

* Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în Germania că Asociația Verdi a anunțat greva personalului de sol în perioada 10 martie, ora 4,00 — 11 martie, ora 5,00, pentru aeroporturile din Berlin (Tegel și Schonefeld).

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță