ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 11 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 11 NOIEMBRIE

Legislația electorală actuală nu permite înființarea de noi secții în străinătate, în lipsa unor derogări sau modificări legislative, putând fi luate doar măsuri de fluidizare a procesului de votare, a declarat ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu.

* Guvernul va aproba la propunerea Ministerului Educației o hotărâre prin care studenții vor avea liber în zilele de vineri și luni pentru a merge acasă ca să voteze, a anunțat premierul Victor Ponta. Totodată, cursurile vor fi suspendate vineri după-amiază în 78 de școli cu secții de votare din Capitală, conform Inspectoratului Școlar.

* Militari din unități și mari unități subordonate Statului Major al Forțelor Terestre și din unități ale Brigăzii 173 Aeropurtate SUA participă, în perioada 11-24 noiembrie, la Câmpia Turzii și Cincu, la modulul de instruire 'RUBICON 2014' condus de Brigada 6 Operații Speciale 'Mihai Viteazul'.

* Curtea de Apel București a amânat pentru 9 decembrie judecarea contestației depuse de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicită anularea pedepsei de 10 ani închisoare pe care a primit-o în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

* Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații a fost sărbătorită în premieră în România la Monumentul eroilor căzuți la datorie din Parcul Tineretului. Au participat ministrul Apărării, Mircea Dușa, reprezentanți ai Ministerului de Interne, ai autorității locale sector 4, ai Asociației Naționale a Veteranilor de Război.

* Peste 30 de designeri români și străini vor participa la Bucharest Fashion Week între 1 și 6 decembrie la Ambasad'Or, Otopeni. Își vor prezenta colecțiile de primăvară — vară 2015 creatori de modă din Italia, Spania, Republica Moldova, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?