ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 17 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 17 MARTIE

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat mulțumit de activitatea procurorilor de la DNA și DIICOT, afirmând că nu crede că va fi solicitată revocarea din funcție a lui Augustin Lazăr și Laurei Codruța Kovesi.

* Procurorii DIICOT au efectuat 18 percheziții, dintre care 12 la Timișoara și 6 la Suceava, în cadrul unei acțiuni de destructurare a unei grupări de cămătari, prejudiciul în acest caz ridicându-se la aproximativ 3,5 milioane euro. În acest dosar se efectuează cercetări față de 17 suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, camătă, evaziune fiscală și spălare de bani.

* Curtea de Apel București a decis ca Ronnen Herscovici, tânărul de 22 de ani care în urmă cu o săptămână a târât un polițist cu mașina, să rămână în arest preventiv. CAB a respins contestația șoferului și a menținut decizia de arestare dată de Tribunalul București pe 11 martie.

* Consilierul prezidențial Cosmin Marinescu susține că volumul record de credite de angajament reprezintă problema bugetului pe acest an, punctând că acest ''buget paralel'' va ține pe loc sau chiar va dezumfla cheltuielile curente în viitor.

* Un incubator performant, în valoare de 45.000 de lei, destinat copiilor care se nasc prematur, va fi donat de Organizația Salvați Copiii Maternității Filantropia.

* Ministerul Culturii și Identității Naționale anunță începerea demersurilor oficiale în vederea consolidării și restaurării Muzeului Național "George Enescu" — Palatul Cantacuzino, prin aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…