ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 19 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 19 IULIE

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un polițist rutier. În același dosar, a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

* Un TAB s-a scufundat, în Dunăre, în dreptul localității Bordușani, județul Ialomița, în timpul exercițiului multinațional Saber Guardian desfășurat în regiunea țării noastre, au declarat pentru AGERPRES oficiali din MApN. Nu s-au înregistrat victime.

* Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș dosarul în care preotul Cristian Pomohaci este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale.

* Elena Udrea și Ioana Băsescu s-au prezentat la Curtea de Apel București, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009. Un judecător de cameră preliminară va lua în discuție cererile și excepțiile ridicate de avocați, dar și legalitatea măsurilor preventive dispuse în dosar.

* Primarul general Gabriela Firea și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au convenit implementarea unor soluții în ceea ce privește liniile de transport feroviar care tranzitează orașul, în sensul ca trenurile de marfă să nu mai circule prin Capitală, precizează Primăria Municipiului București. Gabriela Firea s-a întâlnit, la sediul PMB, cu ministrul Cuc pentru a discuta aspecte legate de îmbunătățirea condițiilor de trafic din Capitală.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…