ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 2 MAI

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 2 MAI

Starea copilului din județul Teleorman care a fost salvat dintr-un puț este stabilă, ameliorată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii 'Grigore Alexandrescu', Raluca Alexandru. Potrivit acesteia, copilul respiră spontan.

* Polițiștii au efectuat de 1 mai peste 400 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea a 616 infracțiuni și au fost aplicate 8.652 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, informează IGPR.

* Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că va discuta cu ministrul Culturii și cel al Apărării în legătură cu propunerea senatorului Robert Cazanciuc ca deținuții să contribuie la îngrijirea monumentelor istorice, fiind de părere că este realizabilă în termen scurt.

* Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că a primit un alt set de propuneri de la magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, diferite de cele ale Consiliului Superior al Magistraturii.

* Aproape 1.500 de infracțiuni și peste 1.000 de sancțiuni contravenționale au fost consemnate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice în primele trei luni ale acestui an, la nivel național, în cadrul planului de acțiune 'Excise 2017', informează un comunicat de presă al IGPR.

* Scriitorul Petre Crăciun și editorul Mădălina Bucșa vor fi reprezentanții României la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Literatură Tanpinar din Istanbul.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro