ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 20 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 20 MARTIE

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că vrea să demonstreze că actualul Guvern este preocupat de situația românilor din afară nu doar în campaniile electorale, ci zi de zi. Potrivit prim-ministrului, mulți dintre românii din afara granițelor au simțit de multe ori că statul român fie îi ascultă prea puțin, fie nu-i ajută deloc.

* Un accident rutier s-a produs la ieșirea din localitatea Ciorogârla către Capitală, fiind implicate mai multe autovehicule, printre care și un microbuz, au anunțat oficiali ai ISU București. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, șapte persoane rănite în accident au fost transportate la spital, acestea fiind conștiente.

* O ședință restrânsă a Guvernelor României și Republicii Moldova va avea loc joi, la Piatra-Neamț, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale. Pentru pregătirea reuniunii, care va fi condusă de premierul Sorin Grindeanu și omologul său moldovean, Pavel Filip, mai mulți membri ai Cabinetului de la București s-au întâlnit luni dimineață, la Palatul Victoria.

* Polițiștii au depistat 110 cetățeni străini care nu au respectat prevederile legale privind intrarea și șederea pe teritoriul României, în urma acțiunilor întreprinse la nivel național, în prima jumătate a lunii martie. Potrivit IGI, 30 dintre aceștia au primit decizii de returnare și comunicări de părăsire a teritoriului României, 20 au fost puși în legalitate, 40 au solicitat o formă de protecție internațională, iar pentru 11 a fost dispusă măsura returnării sub escortă.

* Deputatul Cătălin Rădulescu a dat o declarație în calitate de martor în dosarul deschis de procurorii Parchetului General cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice. Potrivit Biroului de presă al Parchetului General, audierea a avut loc săptămâna trecută.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”