ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 FEBRUARIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 FEBRUARIE

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit la Palatul Parlamentului, urmând să decidă în privința propunerilor pentru posturile de ministru al Justiției și al Mediului de Afaceri. Totodată, se va discuta despre situația primarului din Iași, Mihai Chirica.

* Propunerile PSD pentru Justiție și Mediul de Afaceri au fost prezentate partenerilor din coaliția de guvernare, ALDE. Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că propunerile făcute de PSD pentru posturile de miniștri sunt foarte bune și reprezintă o soluție de rezolvare a problemei.

* Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 28.000 lei mai multor șoferi de maxi-taxi, în urma unei acțiuni desfășurate în cursul dimineții pe raza orașului Popești-Leordeni și pe DN4, au anunțat oficiali ai IPJ Ilfov.

* Primarul general, Gabriela Firea, a dispus actualizarea în regim de urgență a regulamentului privind organizarea și executarea serviciului public de transport local în regim de taxi de pe raza Capitalei, a informat municipalitatea prin intermediul unui comunicat de presă.

* Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că nu se pune problema schimbării ministrului Energiei Toma Petcu, pentru că acesta și-a reluat atribuțiile ministeriale și face tratament pentru problemele de sănătate pe care le are.

* Administrația Prezidențială a atribuit firmei Industrial Energy SA un contract de furnizare energie electrică în valoare de 3,164,283.12 lei, fără TVA, potrivit datelor publicate pe portalul www.e-licitație.ro.

* Două grupuri infracționale organizate, specializate în comercializarea de substanțe etnobotanice, au fost destructurate în urma unei acțiuni a procurorilor Biroului Teritorial Brăila al DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din județele Brăila, Galați și Vrancea.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62