ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 FEBRUARIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 FEBRUARIE

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit la Palatul Parlamentului, urmând să decidă în privința propunerilor pentru posturile de ministru al Justiției și al Mediului de Afaceri. Totodată, se va discuta despre situația primarului din Iași, Mihai Chirica.

* Propunerile PSD pentru Justiție și Mediul de Afaceri au fost prezentate partenerilor din coaliția de guvernare, ALDE. Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că propunerile făcute de PSD pentru posturile de miniștri sunt foarte bune și reprezintă o soluție de rezolvare a problemei.

* Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 28.000 lei mai multor șoferi de maxi-taxi, în urma unei acțiuni desfășurate în cursul dimineții pe raza orașului Popești-Leordeni și pe DN4, au anunțat oficiali ai IPJ Ilfov.

* Primarul general, Gabriela Firea, a dispus actualizarea în regim de urgență a regulamentului privind organizarea și executarea serviciului public de transport local în regim de taxi de pe raza Capitalei, a informat municipalitatea prin intermediul unui comunicat de presă.

* Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că nu se pune problema schimbării ministrului Energiei Toma Petcu, pentru că acesta și-a reluat atribuțiile ministeriale și face tratament pentru problemele de sănătate pe care le are.

* Administrația Prezidențială a atribuit firmei Industrial Energy SA un contract de furnizare energie electrică în valoare de 3,164,283.12 lei, fără TVA, potrivit datelor publicate pe portalul www.e-licitație.ro.

* Două grupuri infracționale organizate, specializate în comercializarea de substanțe etnobotanice, au fost destructurate în urma unei acțiuni a procurorilor Biroului Teritorial Brăila al DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din județele Brăila, Galați și Vrancea.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Claudia Stănescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /