ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 MARTIE

Senatul și Camera Deputaților au decis, în ședință comună, retrimiterea la comisiile de buget a raportului cu privire la ancheta parlamentară pentru verificarea condițiilor în care s-au realizat rectificările bugetului de stat din lunile august și noiembrie 2016.

* Festivalul Enescu a lansat apelul de proiecte pentru "Bucureștiul Creativ 2017", a cărui temă este "Lumina din inima Bucureștiului". Proiectele pot fi depuse începând de miercuri, până pe data de 15 iunie, cu condiția respectării temei artistice și a condițiilor de participare.

* Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, participă, la Washington, la reuniunea ministerială a Coaliției globale anti-Daesh, eveniment prezidat de secretarul de stat american Rex Tillerson, a anunțat MAE.

* Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că la nivelul Guvernului se lucrează pentru pregătirea unor vizite ale sale în acest an în Austria, Italia și Statele Unite ale Americii. "Sunt în lucru pregătirile pentru vizite, în aprilie, în Austria și Italia", a declarat Grindeanu, la DC News, care a confirmat că se lucrează și la o vizită până în toamna acestui an în SUA.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Georgiana Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”