ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 22 MARTIE

Senatul și Camera Deputaților au decis, în ședință comună, retrimiterea la comisiile de buget a raportului cu privire la ancheta parlamentară pentru verificarea condițiilor în care s-au realizat rectificările bugetului de stat din lunile august și noiembrie 2016.

* Festivalul Enescu a lansat apelul de proiecte pentru "Bucureștiul Creativ 2017", a cărui temă este "Lumina din inima Bucureștiului". Proiectele pot fi depuse începând de miercuri, până pe data de 15 iunie, cu condiția respectării temei artistice și a condițiilor de participare.

* Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, participă, la Washington, la reuniunea ministerială a Coaliției globale anti-Daesh, eveniment prezidat de secretarul de stat american Rex Tillerson, a anunțat MAE.

* Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că la nivelul Guvernului se lucrează pentru pregătirea unor vizite ale sale în acest an în Austria, Italia și Statele Unite ale Americii. "Sunt în lucru pregătirile pentru vizite, în aprilie, în Austria și Italia", a declarat Grindeanu, la DC News, care a confirmat că se lucrează și la o vizită până în toamna acestui an în SUA.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Georgiana Tănăsescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie