ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 24 IULIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 24 IULIE

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit începând cu ora 12,00 la sediul central al partidului. Printre temele aflate pe ordinea de zi se regăsește și situația filialei Timiș, rămasă fără lider după ce Sorin Grindeanu a fost demis de CEx al PSD.

* Premierul Mihai Tudose i-a solicitat ministrului de Interne, Carmen Dan, un raport cu măsurile avute în vedere după tragicul incident petrecut la Suceava, unde un agent de poliție a fost înjunghiat mortal de un tânăr, au precizat surse oficiale pentru AGERPRES.

* Liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție din România, Iulian Surugiu, a anunțat că în cadrul discuțiilor purtate cu premierul Mihai Tudose s-a convenit schimbarea Statutului polițistului în cel mult o lună și jumătate, achiziționarea în regim de urgență a 10 mii de autoturisme și angajarea rapidă a patru mii de polițiști în cursul acestui an.

* Poliția de Frontieră Română aniversează 153 de ani de existență instituțională. Cu această ocazie, la sediul IGPF a fost acordat titlul de 'Polițistul de Frontieră al Anului 2017' și au fost premiați lucrători din structurile operative cu merite deosebite în activitatea profesională.

* Agenția Universitară a Francofoniei (AUF) susține anul acesta organizarea a șase școli de vară în România, în urma unui apel la candidaturi lansat în mai. Astfel, universitățile din România vor primi sprijinul financiar al AUF pentru a forma actori competenți în domenii prioritare ale cercetării.

* Două ecranizări ale cărții lui Bram Stoker "Dracula" — "Nosferatu: Phantom der Nacht" (1979), regia Werner Herzog, și "Nosferatu: eine Symphonie des Grauens" (1922), regia F. W. Murnau, vor fi prezentate în curtea Muzeului Național de Artă a României în cadrul Nocturnelor Muzeale din lunile iulie și august, informează organizatorii.

AGERPRES/(autor: Florin Marin, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Vești proaste pentru Cîțu! Procurorul DNA care s-a autosesizat în dosarul vaccinurilor este cel care „l-a trim…