ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 24 MARTIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 24 MARTIE

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că România are deja experiența unei Europe cu mai multe viteze, ținând cont că e diferită de celelalte state membre UE, prin faptul că are instituit MCV și nu face parte din spațiul Schengen. Tăriceanu a participat la dezbaterea "Europa, încotro?", organizată de europarlamentarii Norica Nicolai și Mircea Diaconu, la Palatul Parlamentului.

* Președintele Colegiului Psihologilor din România, Mihai Aniței, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunilor de conflict de interese în formă continuată (trei acte materiale) și folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete.

* Incendiul, care a izbucnit la o hală de depozitare situată pe strada Cătănoaia, a fost izolat, a informat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București — Ilfov. Hala a fost distrusă în totalitate, este parțial înclinată și prezintă pericol de prăbușire. În depozit se aflau cabluri.

* Procurorii militari l-au trimis în judecată pe colonelul SPP Petre Soare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, acesta fiind acuzat că a împușcat mortal în 2012 o persoană în timpul unei partide de vânătoare.

AGERPRES/(autor: Claudia Stănescu, editor: Georgiana Tănăsescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut

4 Foarte interesante amănunte...

5 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”